«Μπήκαν τα πρώτα φωτάκια...» - Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα η Μαρία Ηλιάκη

Δείτε τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μπήκαν τα πρώτα φωτάκια...»  - Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα η Μαρία Ηλιάκη

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα σε μερικές εβδομάδες και αρκετοί είναι εκείνοι, που παρά τη ζέστη, αποφάφισαν να μπουν στο κλίμα και να αρχίζουν να στολίζουν τα σπίτια και τις αυλές του με φωτάκια, χρισουγεννιάτικα δέντρα και διάφορα διακοσμητικά.

H διακόσμιση της Μαρία Ηλιάκη για τα Χριστούγεννα

Μια από αυτούς είναι και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία φαίνεται ότι ανυπομονεί για τα για τις γιορτινές ημέρες, και άρχισε ήδη να στολίζει βάζοντας τα πρώτα φωτάκια. Μάλιστα στον προσωπικί της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε τον στολισμό της και τον μοιράστηκε με τους followers της.

Δείτε επίσης: «Πήγα σε ειδικούς και διαπίστωσα πως είχα μία μεταβολική διαταραχή...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη για το πρόβλημα υγείας της

Υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της μετακόμισαν στις αρχές του χρόνου στα Βόρεια προάστια και συγκεριμένα στο Μαρούσι και αυτές είναι οι πρώτες γιορτές στο νέο τους σπίτι.

«Μπήκαν τα πρώτα φωτάκια» έγραψε στο Story της.

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΚΑΗ ΣΤΟΛΙΣΜΑ
Ιnstagram: marakiiliaki

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα της και λατρεύει να περνάνε χρόνο μαζί. Τώρα μάλιστα που μεγαλώνει και καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα, κάνουν και συζητήσεις. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Δημοσιεύοντας μια κοινή τους τρυφερή φωτογραφία, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την συζήτηση που είχαν όπου της εξήγησε πως η μια τους γιαγιά "μένει" στον ουρανό με τον Θεούλη.

«Σημερα μάθαμε πως η μια μας γιαγια «μένει» στον ουρανό με τον Θεούλη…να περάσετε όμορφα όπου και να είστε…με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν», έγραψε χαρακτηριστικά ποζάροντας στο σαλόνι τους - δείτε φωτογραφίες από το μοντέρνο τους σπίτι.