Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Ταξιάρχης Χάνος: Αγκαλιά το πρώην ζευγάρι στο θέατρο

Η αγάπη και ο σεβασμός δε χάνονται...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχης Χάνος, μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να έχουν επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, αλλά ο σεβασμός και η αγάπη του ενός για τον άλλον δεν πρόκειται να σβήσουν. Μην ξεχνάμε, πως δεν παύει να τους ενώνει και η λατρεμένη τους κόρη, Μαρία Χάνου.

Αγκαλιασμένοι στο θέατρο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος

Το ζευγάρι έχει κάνει και στο παρελθόν κοινές εμφανίζεις, ιδίως μαζί με την κόρη του. Μάλιστα, και οι δύο συνηθίζουν να πηγαίνουν σε νυχτερινά κέντρα ή σε θεατρικές παραστάσεις μαζί με το παιδί του, είτε όλοι μαζί, είτε χωριστά.

Χάνου Κωνσταντινίδη

Πρόσφατά, όμως εκείνη πήγε στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης, "Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη" του Εθνικού, στην οποία πρωταγωνιστεί. Οι δυο τους μετά το τέλος της παράστασης έβγαλαν και φωτογραφία αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί κοιτώντας τα φλας. Ενώ παράλληλα, εκείνη την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και μαζί με τη συνάδελφό της και αγαπημένη ηθοποιό, Μιμή Ντενίση.

Δείτε επίσης: «Τι λόγο έχεις τώρα και το θυμίζεις αυτό...» - Ενοχλημένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Ντενίση Κωμνσταντινίδου
Χάνος Κωνσταντινίδη

Η συνέντευξη της Μαρίας Χάνου και τα λόγια της για τη μητέρα της

«Είμαι πολύ συγκινημένη είναι η αλήθεια. Θυμάμαι πράγματα... είναι συγκινητικό. Είναι όμως και χαρούμενο, δεν έχει λύπη. Πραγματικά νιώθω ότι έδωσα ότι ήταν να δώσω και ότι ολοκληρώνεται πολύ ωραία. Αναρωτιέμαι "θα χτυπήσει το τηλέφωνο; Θα έρθει τίποτα;"», είπε αρχικά η ηθοποιός για την αποχώρησή της από το σίριαλ "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" και το άγχος της για το μέλλον της, εξηγώντας πως ενώ η σειρά θα συνεχιστεί, δεν έχει βρεθεί ακόμα το ζευγάρι που θα αντικαταστήσει την ίδια και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Σχετικά με την μητέρα της, ανέφερε: «Ήταν και αυστηρή μαμά και χαλαρή όμως. Θυμάμαι πρόσωπα που σοκάρονταν όταν μάθαιναν ότι είμαι η κόρη της Ελισάβετ (την περίοδο της επιτυχίας του Παρά Πέντε), με ρωτούσαν να μάθουν για εκείνη. Δεν της άρεσε καθόλου όταν της ανακοίνωσα τι θα σπουδάσω. Ήθελε να δοκιμάσω κάτι άλλο πρώτα, να σπουδάσω, θεωρούσε ότι ήμουν αρκετά μικρή για να μπω σ' αυτό το δρόμο. Ακόμα και η σκέψη με άγχωνε όταν ήμουν μικρότερη για το τι θα πουν επειδή ήμουν κόρη γνωστών ηθοποιών. Αν συνεχίσω να εργάζομαι στον χώρο, που θα συνεχίσω, είναι κάτι το οποίο πρώτα από όλα το δημιουργείς μόνος σου».

Και συμπλήρωσε για τις δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής: «Έχω κλάψει αρκετά για αποτυχίες της δουλειάς, υπάρχουν και στιγμές που θα απογοητευτείς, και στιγμές που αισθάνθηκα ότι κάτι δεν κάνω καλά εγώ, που θα αμφισβήτησα πολύ τον εαυτό σου».

«Ο γάμος δε μπορώ να πω ότι είναι κάτι που επιδιώκω. Είμαι σε μία σχέση, είμαι κάποια χρόνια τώρα, είμαστε πάρα πολύ ωραία, ζούμε μαζί. Είναι μουσικός, βοηθάει σίγουρα», κατέληξε έπειτα αποκαλύπτοντας για τον σύντροφό της.