Με κουνιστή καρέκλα, φυτά και το κέντρο στο «πιάτο» - Βίντεο από το διαμέρισμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Και φωτογραφία!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

H γνωστή επιχειρηματίας, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τα τελευταία χρόνια της ζωής της συγκατοικούσε με τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα, κάτι που άλλαξε μετά τη ρήξη στη σχέση τους και το χωρισμό του (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα στις κάμερες για τη σχέση τους).

Εκείνη πλέον έχει μετακομίσει στο δικό της σπίτι, από το οποίο δε σταματάει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από εκεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διαχειρίζεται η ίδια. Έτσι έκανε και σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, όπου με ένα βίντεο και μία φωτογραφία, με τη μορφή story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε τη θέα από το σπίτι της.

Η θέα από το μπαλκόνι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Από τα πλάνα που η ίδια η γνωστή επιχειρηματίας μοιράστηκε με το κοινό της, φαίνεται, πως έχει ένα αρκετά μεγάλο μπαλκόνι, που μπορεί να περνάει πολλές ώρες μόνη της ή με φίλους. Στο βίντεο βλέπουμε μία πολύ άνετη κουνιστή καρέκλα, η οποία προσφέρει μία υπέροχη θέα της Αθήνας, και ιδιαίτερα ενός από τους πιο γνωστούς και πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου. Αλλά και ένα πολύ κομψό σαλόνι με μεγάλη τηλεόραση και τζάκι, δείχνει να δένουν την εικόνα της οικίας της, οπού διαμένει τον τελευταίο καιρό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και τη φωτογραφία:

Παναγιώταρου σπίτι
Instagram/ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Το εσωτερικό του εντυπωσιακού διαμερίσματος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μέσα από τον λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram η ίδια η Αλεξάνδρα μας είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το νέο και εντυπωσιακό διαμέρισμα, που μετακόμισε σε πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας (δείτε εδώ μέχρι, που μπορεί να κυμαίνεται το κόστος του ενοικίου).

Πριν από λίγες ημέρες, η Παναγιώταρου έκανε μέσω insta stories home tour με το εσωτερικό του διαμερίσματός της - τώρα που έχουν μπει τα περισσότερα έπιπλα - με αυτό να εντυπωσιάζει. Vintage έπιπλα, μεγάλα κάδρα, χρυσοί καθρέφτες και δίσκοι, μαρμάρινα τραπέζια είναι μερικά από τα στοιχεία, που περιλαμβάνει το διαμέρισμα, καθώς και ένα πικάπ, που πήρε από το προηγούμενο της σπίτι.