«Τους ξαφνιάσαμε όλους, αλλά πιο πολύ ξαφνιάστηκε ο...» - Η εξομολογητική συνέντευξη του Νίκου Κουρή στην εκπομπή "Ελένη"

«Σε αυτή τη φάση είμαι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Κουρής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων μίλησε για ο γάμο του, αλλά και τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κουρή

«Είπα πως θα το κάνω αμέσως στο παιχνίδι που παρουσιάζω. Δεν το σκέφτηκα. Όπως έγινε και με το έργο που παίζω, ενώ έλεγα, ότι δε θα κάνω κάτι άλλο φέτος. Εγώ την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τη θαυμάζω πάρα πολύ και αποδείχθηκε από τις πρόβες, πως είναι τρομερά επαγγελματίας και καλή ψυχή. Είναι τρομερός άνθρωπος και της το λέω κάθε μέρα. Είχε ένα επιπλέον άγχος, αλλά έδωσε τόσο πολύ τον εαυτό της.

Είναι όλο πάνω της, είναι την περισσότερη ώρα πάνω στη σκηνή, ενώ παράλληλα είναι και το τραγούδι. Χαίρομαι πάρα πολύ να τη βλέπω. Είναι αποκάλυψη πάνω στη σκηνή. Το έργο έχει και πολιτικά ανοίγματα, είναι πρωτότυπο. Έχει ανέβει μία φορά ξανά με την Νόνικα Γαληνέα και τον Γιάννη Μπέζο.

Το έργο δείχνει δύο ανθρώπους από διαφορετικά στρώματα που έρχονται κοντά. Δύσκολο είναι και για τις δύο μεριές, είναι ένα θέμα. Ζητάνε και οι δύο να αλλάξουν. Υπάρχουν διαφορετικές συνήθειες ανάλογα με το πού μεγάλωσες, είναι και άλλοι οι γνωστοί μας, είναι ένα σύστημα.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη της Έλενας Τοπαλούδη για το γάμο της με τοι Νίκο Κουρή

Είναι οι δύο κόσμοι που πρέπει να ενωθούν. Νομίζω, όμως, πως εάν υπάρχει αγάπη και οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τότε όλα προσπερνιόνται. Ο ένας ήρωας βάζει στον άλλον δοκιμασίες, ώστε να είναι μαζί. Έχουν περάσει πολλά χρόνια που έχει γραφτεί το έργο. Νομίζω πως ο θεατής στο τέλος βλέπει το happy end, αλλά μένει με το ερώτημα, εάν αυτοί οι δύο θα μείνουν μαζί.

Στόχος μου ψυχικός είναι να υπάρχει το κεραυνοβόλο του έρωτα και οι πεταλούδες. Εγώ θέλω η ζωή να είναι πανηγύρι, θέλω να έχει εκπλήξεις, εντάσεις, ηρεμία, αλλά να είναι ζωντανή, να είναι εν εξελίξει. Τα ζευγάρια συνήθως, δεν αλλάζουμε μαζί. Είναι άλλες οι ανάγκες της γυναίκας. Εγώ δεν ξέρω, εάν θα μπορούσα να είμαι γυναίκα με όλες αυτές τις ορμόνες. Αποδέχομαι πολύ αυτή τη φύση της γυναίκας. Είμαι σε μία στιγμή που νιώθω, πως θέλω να είμαι πιο γενναιόδωρος με τη γυναίκα μου, Έλενα Τοπαλούδη, το παιδί μου. Είμαι αλήθεια καλά σε αυτή τη φάση.

Αυτό, με το γάμο, έγινε επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως τώρα έχει νόημα να το κάνουμε, γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με ένα τρόπο που μας ευχαριστεί και τους δύο. Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων, που δεν καταλαβαίνουν, ότι είμαστε ερωτευμένοι ακόμα. Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη.

Τους ξαφνιάσαμε όλους αλλά πιο πολύ ξαφνιάστηκε το παιδί μας, τον Πέτρο. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία. Γιατί τότε καταλάβαμε πως για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και γι’ αυτό, το ότι είναι μεγάλος και θα το ζήσει. Ο Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία. Η Έλενα είναι ένα πλάσμα τόσο ανοιχτό και με χιούμορ», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη: