Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών πασίγνωστος ηθοποιός από το CSI Miami

Θλίψη!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών πασίγνωστος ηθοποιός από το CSI Miami

Σε ηλικία 35 ετών βρέθηκε νεκρός ηθοποιός από τη γνωστή σειρά "CSI Miami", αλλά και που έγινε γνωστός μέσα από την ταινία "My Sister’s Keeper" του 2009. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί, ενώ το άψυχο σώμα του βρέθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 11:31, το πρωί ώρα Αμερικής, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του σερίφη της κομητείας San Bernardino. Σε υπνοδωμάτιο στην ιδιωτική του κατοικία στη Fontana της Καλιφόρνια.

Ποιος είναι ο ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή από τη σειρά "CSI Miami";

Ο ηθοποιός που πέθανε, είναι ο Έβαν Έλινγκσον, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί και ως παιδί θαύμα του Χόλυγουντ, έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή. Έγινε γνωστός μέσα από τη δουλειά του στη δημοφιλή σειρά μυστηρίου, αλλά και από τη δραματική ταινία "My Sister’s Keeper".

Δείτε επίσης: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός από την αξέχαστη σειρά του Mega, Εραστής δυτικών προαστίων

Ο αποχαιρετισμός της Adele στον Mathew Perry, λίγες μέρες πριν

Η γνωστή τραγουδίστρια, Adele, αποχαιρέτησε με ένα μοναδικό τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό, Matthew Perry (δείτε εδώ πως είπαν το τελευταίο αντίο οι Έλληνες celebrities), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ξαφνικά χθες το απόγευμα - ώρα Αμερικής-, Σάββατο 28 Οκτωβρίου, διακόπτοντας τη συναυλία της. Ο ηθοποιός ήταν γνωστός μέσα από το ρόλο του Τσάντλερ στα "Φιλαράκια".

«Ήταν τόσο ειλικρινής για τις μάχες του με τον εθισμό και για τη νηφαλιότητα. Κάτι που θεωρώ απίστευτα γενναίο. Ήθελα απλά να πω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που έκανε για εμάς. Ειδικότερα αυτό που έκανε για εμένα. Ήταν ένας από τους καλύτερους κωμικούς και ελπίζω τώρα να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η τρταγουδίστρια.