«Όποιος το έχει πει...» - Η Βάλια Χατζηθεοδώρου απάντησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δεν νιώθω ακόμα ότι θέλω να πω κάτι για τον χωρισμό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όποιος το έχει πει...» - Η Βάλια Χατζηθεοδώρου απάντησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6/11 στο Anassa City Events και συγκεκριμένα στο μεγάλο πάρτι για την Η&Μ η οποία ξεκινά τη συνεργασία της με τον οίκο Rabanne. Εκεί λοιπόν, βρέθηκαν και τα τηλεοπτικά συνεργεία, με το μοντέλο και μέλος της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, να κάνει δηλώσεις.

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό, που πριν από μερικές εβδομάδες έσκασε σαν "βόμβα". Όπως έχει ειπωθεί, ο χωρισμός έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό με αυτήν την εξέλιξη να είναι οριστική.

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το χωρισμό και τον Βασάλο

Βέβαια, δεν δίστασαν να την ρωτήσουν και για τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού όλο το καλοκαίρι σχεδόν το πέρασαν μαζί - δείτε ανάρτηση της με τον Fipster.

«Ποιος το σκέφτηκε να πει ότι είμαι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο; Όποιος το έχει πει, έχει πάρα πολύ φαντασία. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι. Δεν ξέρω πως το συνέδεσαν. Δεν καταλαβαίνω», απάντησα με χαμόγελο η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Επίσης, σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμη για έναν καινούριο έρωτα, είπε: «Δεν νιώθω ακόμα ότι θέλω να πω κάτι για τον χωρισμό με τον Πέτρο Πυλαρινό. Είμαι καλά. Όσο έχουμε την υγεία μας, όλα καλά είναι».

H αντίδραση του Πέτρου Πυλαρινού

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, συνάντησε τον Πέτρο Πυλαρινό και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου τον ρώτησε σχετικά με το χωρισμό του, αφού δεν είχε κάνει καμία αναφορά αλλά ούτε και ανάρτηση.

«Αλήθεια τώρα; Αλήθεια; Με ρωτάτε αυτό το πράγμα; Πάντα θα μιλάω με εκείνη με τα καλύτερα λόγια... Σας ευχαριστώ», απάντησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Alactrash.