«Είναι ο άνθρωπος που θα περάσω μαζί της τη ζωή μου» - Η αμηχανία της Εξαρχοπούλου σε ερωτήσεις που δέχτηκε ο Μπόγδανος περί γάμου

Τι απάντησαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι ο άνθρωπος που θα περάσω μαζί της τη ζωή μου» - Η αμηχανία της Εξαρχοπούλου σε ερωτήσεις που δέχτηκε ο Μπόγδανος περί γάμου

Ο Ηλίας Μπόγδανος με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 6/11 στο Anassa City Events και συγκεκριμένα στο πάρτι για την Η&Μ που ξεκινά συνεργασία με τον οίκο Rabanne. Το ζευγάρι λοιπόν, στάθηκε μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία και έκαναν δηλώσεις.

Ο τραγουδιστής πολλές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει οικογένεια με την σύντροφό του, αφού είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του. Μάλιστα, όταν βρισκόταν στο Survivor, είχε εξομολογηθεί μπροστά σε όλους και στην κάμερα, πως θέλει να την παντρευτεί και να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια.

Με τους δημοσιογράφους λοιπόν να τους συναντούν μαζί, τους ρώτησαν σχετικά με το γάμο τους, με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ωστόσο να έρχεται σε αμηχανία.

Η αντίδραση Μπόγδανου - Εξαρχοπούλου στο ενδεχόμενο γάμου

«Ο λόγος που τσακωνόμαστε με τον Ηλία είναι επειδή αφήνω την τσίχλα μου στον πάγκο της κουζίνας. Είναι τελείως άσχετος λόγος», αποκάλυψε αρχικά το μοντέλο έπειτα από σχετική ερώτηση, με τον Ηλία Μπόγδανο να συμπληρώσει: «Έχει μια συνήθεια να αφήνει την τσίχλα της πάνω στον πάγκο της κουζίνας κάθε ημέρα».

Έπειτα, σε ερωτήσεις σχετικά με το γάμο τους, ο τραγουδιστής ανέφερε πως: «Η Αλεξάνδρα είναι ο άνθρωπος που θα περάσω μαζί της την υπόλοιπη ζωή μου και περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να παντρευτούμε. Εγώ το λέω ανοιχτά. Έχω σκεφτεί να της κάνω πρόταση γάμου σε μια πολύ ιδιαίτερη φάση. Πιθανόν όμως να μην το μάθετε».

Το μοντέλο ωστόσο ήρθε σε έντονη αμηχανία που φάνηκε στις κάμερες, με την ίδια να λέει μόνο «Όλα στην ώρα τους».

Να σημειώσουμε πως η Αλεξάνδρα έχει τέλειες σχέσεις και με τους γονείς του Ηλία Μπόγδανου. Μάλιστα, έχουν κάνει όλοι μαζί και καλοκαιρινές διακοπές - δείτε φωτογραφίες.