Στην Κάσο με τα πεθερικά της - Οι διακοπές του Ηλία Μπόγδανου με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου στο νησί

Οι πραγματικές τους σχέσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ηλίας Μπόγδανος
Instagram / Ηλίας Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος, μετά το Survivor All Star, θέλησε να αναπληρώσει όλο τον χαμένο χρόνο με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, γι' αυτό και λίγο μετά αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ξεκίνησαν από την Αντίπαρο και έπειτα ακολούθησε η Ανάφη (δείτε εδώ την ανακοίνωση για τον γάμο τους).

Εκεί πέρασαν τις μέρες τους κάνοντας camping, κάτι που απολαμβάνουν πάρα πολύ, σε ανοργάνωτες παραλίες, μαγειρεύοντας μόνοι τους με δικό τους εξοπλισμό, έχοντας μαζί τους μόνο τον σκύλο τους και τα απαραίτητα.

Οι διακοπές του Ηλία Μπόγδανου με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και τους γονείς του

Αυτές τις ημέρες, όμως, οι δυο τους βρίσκονται στην Κάσο και η παρέα τους είναι οι γονείς του τραγουδιστή. Στην τελευταία ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελούν στον φακό. Φαίνεται, λοιπόν, πως το ξανθό μοντέλο έχει άριστες σχέσεις με τα πεθερικά της και απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Το πρώτο live του Ηλία Μπόγδανου μετά το τέλος του Survivor All Star - Στο πλευρό του η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι και πως θα τα αξιοποιήσει

Να θυμίσουμε, πως ο Ηλίας έμεινε στο παιχνίδι 25 εβδομάδες, επομένως με πρόχειρους υπολογισμούς έβγαλε 125.000!

«Έχω γυρίσει με απίστευτη όρεξη, θέλω να πω ότι είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά, για να ξεκινήσω βασικά πάλι κάποια live. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ξεκινάμε τώρα να στήνουμε τα tour. Εννοείται έχω τα μαγαζιά. Έχω τέσσερα μαγαζιά σε Βριλήσσια και Ψυχικό. Αυτά είναι τα πλάνα. Προσπαθούμε, ξεκινάμε στα πρώτα βήματα... Τα χρήματα θα τα επενδύσω στο κομμάτι της εστίασης, που είναι κάτι που λατρεύω, αγαπάω πάρα πολύ την εστίαση και με γεμίζει το να πηγαίνω, να μιλάω εκεί, να φιλοξενώ είναι κάτι, που με γεμίζει!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.