Survivor All Star: "Έσκασε" πριν από λίγο - Ανακοινώθηκε ο γάμος στους Μαχητές

«Όλοι καλεσμένοι και θα γίνει χαμός»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης 28/2 στο Survivor All Star ο Ηλίας Μπόγδανος κατέληξε να αγωνίζεται ενάντια στον Στέλιο Χανταμπάκη. Μπορεί να ήταν δύσκολο, αλλά ο τραγουδιστής κατάφερε να φέρει την νίκη και πανηγύρισε φωνάζοντας για την καλή του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία φαίνεται πως έχει τα γενέθλιά της (δείτε τους εδώ σε τρυφερά τετ α τετ).

Αφού κάθισε στον πάγκο, όμως, με τους συμπαίκτες του, αποκάλυψε σε όλους, αλλά και στο κοινό που τον παρακολουθεί, πως πρόκειται να παντρευτεί την σύντροφό του μόλις βγει από το παιχνίδι και, μάλιστα, κάλεσε ολόκληρη την ομάδα του, υποσχόμενος πως εκείνη την ημέρα θα γίνει μεγάλος χαμός.

Παντρεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το Survivor All Star

Δεν είναι γνωστό εάν της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου, αλλά εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από κανέναν από τους δύο μέχρι τώρα, αναμένουμε τι θα συμβεί μόλις εκείνος βγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Χρόνια πολλά ζωή μου! Σε λατρεύω», έλεγε μετά τη νίκη του και αργότερα συμπλήρωσε: «Την γυναίκα μου θα την παντρευτώ. Όλοι καλεσμένοι και θα γίνει χαμός! Δεν καταλαβαίνετε».

Φωτογραφίες της κοπέλας του με νυφικό

Το απόγευμα της Πέμπτης 19/5 έλαβε χώρα για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο το show Yes I Do Catwalk by System Professional και συγκεκριμένα στο ολοκαίνουριο venue Anassa City Events στο Γουδή, σε ένα χώρο γεμάτο λουλούδια κάνοντας το σκηνικό να μοιάζει με παραμύθι. Η εκδήλωση επέστρεψε πιο ανανεωμένη, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μιας χρονιάς.

Στο catwalk παρέλασαν πολλές επώνυμες με συγκλονιστικά νυφικά κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και οίκων νυφικών αλλά παρευρέθηκαν στο event και πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους βρέθηκε και το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Φυσικά, ο σύντροφός της, Ηλίας Μπόγδανος, ήταν εκεί για να την καμαρώσει ντυμένη νυφούλα. Ο τραγουδιστής δε δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί της λίγο πριν εκείνη ανέβει στην πασαρέλα. Η σχέση του ζευγαριού μετρά πάνω από έναν χρόνο και η χημεία φαίνεται να είναι αδιαμφισβήτητη.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το show ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Κατά την προσέλευση στο show, το κοινό μπόρεσε να συμβάλλει στο να γίνουν περισσότερες ευχές παιδιών πραγματικότητα.