Σάσα Σταμάτη: «Μου άρεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Όταν με φιλοξενούσε περίμενα να περάσω στο υπνοδωμάτιο αλλά...»

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και η αντίδραση του δημοσιογράφου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: «Μου άρεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Όταν με φιλοξενούσε περίμενα να περάσω στο υπνοδωμάτιο αλλά...»

Σε παρουσίαση βιβλίου βρέθηκε την Δευτέρα 6/11 η Σάσα Σταμάτη, λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της για την "μάχη" με την ψυχική υγεία. Στο πλευρό της βρισκόταν ο πρώην συνάδελφος της στο Πρωινό, Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον οποίο μέχρι και σήμερα διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Και οι δυο λοιπόν, παραχώρησαν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν εκεί για να καταγράψουν τα όσα συνέβησαν στην παρουσίαση.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Η Σάσα Σταμάτη, δεν δίστασε να κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε πρώτη φορά γνωστό πως όταν συνεργαζόταν στον ΑΝΤ1 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο της άρεσε και μάλιστα, όταν την φιλοξενούσε στο σπίτι του καθώς αργούσε να φύγει από τα στούντιο, παρόλο που της έστρωνε στον καναπέ, περίμενε να προχωρήσουν στην κρεβατοκάμαρα του, αλλά δεν έγινε ποτέ, καθώς την περίοδο εκείνη, ο δημοσιογράφος ενδιαφερόταν για άλλη.

«Με φιλοξενούσε στον καναπέ του σπιτιού του και περίμενα μπας και περάσω στο υπνοδωμάτιο, αλλά δεν πέρασα ποτέ. Μου άρεσε αλλά δεν το είπα ποτέ γιατί ήταν καψούρης με άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Δημήτρη να λέει πως δεν γνώριζε τίποτα.

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τα ξεσπάσματα του το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ ένα από αυτά), απάντησε «Εκεί που τρώω δεν φτύνω ποτέ», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει πως «Εκνευρισμό έχει όλος ο χώρος».

Σε άλλο σημείο επίσης, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως η μητέρα της θέλει να την παντρέψει πριν φύγει από την ζωή. «Δεν με πλησιάζει άνθρωπος. Είπα στην μαμά μου μην περιμένεις γαμπρό στα 42 μου. Θέλει να με τακτοποιήσει πριν φύγει. Δε θέλω να παντρευτώ μόνο και μόνο με έναν άντρα για να κάνω ένα παιδί», αποκάλυψε.