«Είναι ντροπή αυτό που του κάνουν στο Super Κατερίνα...» - Η έντονη αντίδραση της Νανάς Παλαιτσάκη για την κόντρα ανάμεσα στον Μικρούτσικο και τον Light

Δείτε τι είπε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι ντροπή αυτό που του κάνουν στο Super Κατερίνα...» - Η έντονη αντίδραση της Νανάς Παλαιτσάκη για την κόντρα ανάμεσα στον Μικρούτσικο και τον Light

Κλιμακώνεται η νέα κοντρα που έχει ξεπσάσει τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον Light με αφορμή τον σχολιασμό του παρουσιαστή στην κριτική του τραπερ στο Fame Story. Το πρωί της Δευτέρας 6/11, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν για ακόμη μια φορά τα πύρα τους.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Light, παραχώρησε δηλώσεις κατά του παρουσιαστή ο οποίος απάντησε στις κατηγορίες στον αέρα της εκπομπή του. «Έχω μεγάλη κόντρα με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Έχουμε beef. Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγκούρες; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Πως είναι ηλικιακός ρατσισμός;»

«Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι κυρίως αντίστροφος. Είναι συνήθως αυτοί οι boomers που είναι 150 χρονών και θεωρούν ότι, επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Ο σεβασμός κερδίζεται. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια δε σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας; Είναι αυτοί οι άνθρωποι που λένε “ποιος είναι ο Light που είναι 20-30 χρονών και με τι εχέγγυα μιλάει;» είπε μεταξύ άλλων ο τράπερ σε δηλώσεις του.

Στη συνέχεια ακολούθησε η αιχμηρή απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δυο. Είτε μιλάει, είτε δε μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις αηδίες του, οι οποίες δε με απασχολούν. Με απασχολεί στο βαθμό και το μέτρο ότι είναι σε μια εκπομπή, μουσικών ταλέντων, παιδιών, σε μια επιτροπή που πάνε άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική, λένε την άποψή τους και κρίνουν τα παιδιά.»

Η έντονη αντίδραση της Νανάς Παλαιτσάκη για την κόντρα ανάμεσα στον Μικρούτσικο και τον Light

Το πρωί της Τρίτης, 7/11 τα αποσπάσματα αυτά, σχολιάστηκαν από την εκπομπή Mega Καλημέρα. Η Νανά Παλαιτσάκη εξέφρασε τη δυαρέσκεια και χαρακτήρισε ντροπή αυτό που έκανε η εκπομπή στον Ανδρέα Μικρούτσικο, δηλαδή να τον υποβάλει στην διαδικασία να παρακολουθήσει και να έρθει σε αντιπαράθεση με τον τράπερ στον αέρα της εκπομπής που συμμετέχει.

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο.» ανέφερε αρχικά η Νανά Παλαιστάκη.

«Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω....Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του.»

Δείτε εδώ το βίντεο: