«Θα σκοτωθώ...» - Το ατύχημα του Θοδωρή Αθερίδη μπροστά στις κάμερες

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Θα σκοτωθώ...» - Το ατύχημα του Θοδωρή Αθερίδη μπροστά στις κάμερες

Ο γνωστός ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, έκανε πρεμιέρα στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση "OK BOOMER", η οποία παίζεται στο "Μικρό Παλλάς", και μίλησε στις κάμερες των πρωινών εκπομπών. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, από την εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, καθώς και ένα ατύχημα, που είχε, καθώς αναφερόταν στο έργο.

Το ατύχημα του Θοδωρή Αθερίδη στις κάμερες

«Θρίαμβος η παράσταση! Μας άρεσε πάρα πολύ αυτό που κάναμε, πετύχαμε. Είναι εξωστρεφές πράγμα, το οποίο το βάλαμε ακατάλληλο για ανηλίκους, για να μπορούμε να μιλάμε, όπως μιλάμε σε ένα σπίτι», είπε αρχικά για την παράσταση.

Δείτε επίσης: Η αντίδραση του Θοδωρή Αθερίδη, όταν τον ρώτησαν για το Φίλιππο Σοφιανό

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τη Σμαράγδα Καρύδη, εκείνος τόνισε, «Καλό κορίτσι, ε; Μου είπε τα καλύτερα, φοβόταν, γιατί...», και εκεί σκόνταψε στην αφίσα που βρισκόταν πίσω του, «Θα σκοτωθώ...». «Ξανά, αυτό γράφει στις κάμερες», ανέφερε και όλοι βάλανε τα γέλια.

«Η Σμαράγδα είχε μεγάλη ανησυχία, επειδή ξέρει, ότι μιλάω και για αυτή μέσα. Επειδή στην παράσταση μιλάω για προσωπικά θέματα και αναφέρομαι και σε εκείνη, και ήθελε να δει τη λέω», συνέχισε μετά το ατυχές περιστατικό. «Της άρεσε πολύ, ωστόσο», υπογράμμισε.

«Ο μεγαλύτερος εγγονός μου έχει έρθει και με έχει δει στο θέατρο. Τα "Μαθήματα Κωμωδίας" τα έχει δει. Του αρέσει, με θαυμάζει. Και έρχεται κάθε φορά και μου κάνει το καμαρίνι άνω κάτω, και ότι βρίσκει το παίρνει», κατέληξε.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη

Και η σύντροφός του έδωσε το παρόν, και παραχώρησε και εκείνη κάποιες δηλώσεις στις κάμερες. «Τώρα με τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις με το Θοδωρή θα είναι δύσκολο, να πάμε για ποτό, από εδώ και μπρος, που έχουν πέσει όλα μαζί. Σε κανένα μήνα, ίσως είναι πιο εύκολο», εξήγησε αρχικά.

«Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε είναι ποιος θα πάει βόλτα το σκύλο, συνήθως βαριέται και τον πάω εγώ το βράδυ», τόνισε και όλοι γύρω βάλανε τα γέλια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: