Ψέλλισαν ένα επιφώνημα και έφυγαν άρον άρον - Η αντίδραση Μαρκουλάκη & Αθερίδη σε ερώτηση για τον "σάλο" με τον Φίλιππο Σοφιανό

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψέλλισαν ένα επιφώνημα και έφυγαν άρον άρον - Η αντίδραση Μαρκουλάκη & Αθερίδη σε ερώτηση για τον

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε τον Κωσνταντίνο Μαρκουλάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη σε βραδινή τους έξοδο, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Μαριχουάνα της Μαμάς είναι η Καλύτερη».

Οι δυο τους απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις για την καριέρα τους και τις κριτικές που έχουν δεχθεί κατά καιρούς, ωστόσο μόλις οι δημοσιογράφοι τους ρώτησαν για τον "σάλο" που δημιουργήθηκε με τον Φίλιππο Σοφιανό μετά από την ακύρωση της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε, έφυγαν άρον άρον.

Η αντίδραση Μαρκουλάκη και Αθερίδη σε ερώτηση για τον Φίλιππο Σοφιανό και την ακύρωση της παράστασης

«Πριν από 10 χρόνια, όταν μου είχε κολλήσει να κάνω μία παράσταση, τον Πουπουλένιο, μου είχε πει ο Θοδωρής Αθερίδης "Ωραία, αφού σου έχει κολλήσει να το κάνεις, τουλάχιστον καν' το σαν τα μούτρα σου. Και αυτό που είναι η παράσταση που έφτιαξε η Σμαράγδα είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που είναι η ίδια. Αυτό που είναι η ίδια είναι ένας πάρα πολύ ευφυής, πολύ αστείος και πολύ καλόψυχος άνθρωπος, πολύ ταλέντο», σχολίασε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την παράσταση, πίσω από την οποία κρύβεται η σύντροφος του Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη (δείτε εδώ τις δικές της δηλώσεις).

«Στους Άγαμους Θύτες πιο ανελέητο bullying ο ένας στον άλλο δεν κάναμε ποτέ, αλλά ήταν δημιουργικό. Ξέραμε ότι ο ένας αναγνωρίζει το ταλέντο του άλλου. Οπότε όταν λέγαμε "τι κάνεις βρε ηλίθι@, πόσο χάλια είναι", εκείνη την ώρα μπορεί να σε πείραζε, αλλά ήξερες ότι αυτός ο άνθρωπος σε πιστεύει, γι’ αυτό είσαι σε αυτή την ομάδα», απάντησε έπειτα ο Θοδωρής Αθερίδης για τις δυσκολίες που μπορεί να έχει αντιμετωπίσει στον χώρο της υποκριτικής.

«Την κριτική τη δέχεσαι αναλόγως το πρόσωπο. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που μπορεί να τα υπολογίζεις περισσότερο και κάποια λιγότερο. Τη γνώμη των φίλων, γενικά, έχει μία αξία να την ακούς», σημείωσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την υπόθεση του Φίλιππου Σοφιανού και την ακύρωση της παράστασης «Απιστία» στο θέατρο Αυλαία, όμως, επισήμαναν πως τους έχει τύχει πολλές φορές κάτι αντίστοιχο και έπειτα ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους και έφυγαν γρήγορα.