«Ταυτίζομαι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τη διαφορά, ότι...» - Το σχόλιο της Ελεωνόρας Μελέτη για την παρουσιάστρια

Εμένα, το δικό μου το παιδί, που...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Ταυτίζομαι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τη διαφορά, ότι...» - Το σχόλιο της Ελεωνόρας Μελέτη για την παρουσιάστρια

Νέα βραδινή δημόσια έξοδο πραγματοποίησε, η γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή και παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στις πρωινές εκπομπές, οι οποίες παρουσιάστηκαν από το "Mega Καλημέρα", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και σχολιάστηκαν από την Ελεωνόρα Μελέτη.

«Οι κόρες μου έχουν άποψη για τα ντυσίματα μου. Ιδίως, όπου έχει παγιέτα, στραφταλιζέ, λαμπερό και έτσι ιδιαίτερα υφάσματα, τους αρέσουν πάρα πολύ. Δεν μπορούν να καταλάβουν, γιατί σε μία βραδινή έξοδο, μπορεί να βάλω παντελόνι. Η μαμά δε βάζει ένα φουστάνι, τους λέω δεν είναι παιδικό πάρτι, αλλά γενικώς τους αρέσουν αυτά, που αρέσουν στα παιδιά. Η μία μου λέει ωραίο φόρεμα, και η άλλη μου λέει να σε περιμένω θα αργήσεις;», είπε η παρουσιάστρια του Alpha (δείτε εδώ πως έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της).

Το σχόλιο της Ελεωνόρας Μελέτη για τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Καταλαβαίνω μόνο τη Σταματίνα, με την οποία ταυτίζομαι, γιατί ζούμε το ίδιο δράμα. Με τη διαφορά, ότι η Σταματίνα το φοράει και την παγιετέ, το φοράει και το στραφταλιζέ, θα βάλει και τη φούστα. Εμένα, το δικό μου το παιδί, που δεν τα έχει δει ποτέ, αυτά τα πράγματα μέσα στο σπίτι, πώς είναι δυνατόν να μου τα ζητάει;

Μου λέει θέλω να βάλεις, ανοίγει τη ντουλάπα και μου φέρνει ότι παγιέτα μπορεί να έχω από απόκριες, από προηγούμενες χρονιές. Πώς τα καταφέρνουν, όμως και κάνουν ένα mix and match καταπληκτικό... Μερικές φορές που παίζουμε τη στυλίστρια, αυτό είναι το παιχνίδι μας, όλο το ρεκτιφιέ και ανεβάζουμε και φωτογραφίες στο Instagram, ανοίγει την ντουλάπα και κάνει κάτι συνδυασμούς, που δεν μπορείς να τους φανταστείς. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε, πως «είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και το βλέπω. Μπορεί η κόρη της Ελεωνόρας, η Αλεξάνδρα να είναι όλη μέρα με την παγιέτα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ η Ελεωνόρα όχι, καμία σχέση».