«Θα τον θυμόμαστε για πάντα...» - Το τελευταίο αντίο του Κώστα Μπακογιάννη στο Βαγγέλη Ξυδέα

«Ήταν πάντα εκεί,...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Θα τον θυμόμαστε για πάντα...» - Το τελευταίο αντίο του Κώστα Μπακογιάννη στο Βαγγέλη Ξυδέα

Ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για να "αποχαιρετήσει" τον καλό του φίλο, Βαγγέλη Ξυδέα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Ο εκλιπών ήταν χρόνια ασχολούμενος με τα κοινά και στεκόταν δίπλα στον άνθρωπο.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για το τελευταίο αντίο στο φίλο του, Βαγγέλη Ξυδέα

«Σήμερα, αποχαιρετούμε τον φίλο Βαγγέλη Ξυδέα, έναν πραγματικό μαχητή της ζωής που έφυγε από κοντά μας απρόσμενα και σιωπηλά.

Σε όλη του την πορεία δίδαξε προσφορά και ανιδιοτέλεια.

Μας έμαθε τι σημαίνει δύναμη ψυχής.

Ήταν πάντα εκεί, δίπλα σε εκείνους που είχαν ανάγκη.

Το κενό που αφήνει πίσω του ο Βαγγέλης είναι μεγάλο.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Συλλυπητήρια στην λατρεμένη του οικογένεια», έγραψε ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας.

Σήμερα, αποχαιρετούμε τον φίλο Βαγγέλη Ξυδέα, έναν πραγματικό μαχητή της ζωής που έφυγε από κοντά μας απρόσμενα και...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Monday, November 6, 2023

Δείτε επίσης: Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον πατέρα του

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ ΡΟΥΦ για το χαμό του Βαγγέλη Ξυδέα

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, σύσσωμο το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου μας εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του Βαγγέλη Ξυδέα, ενός ανθρώπου με μακρά ιστορία και προσφορά στο σωματείο μας.
Ο Βαγγέλης Ξυδέας υπηρέτησε την ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής (1974-77), ως Υπεύθυνος Ακαδημιών (2002-09), αλλά και ως μέλος του ΔΣ σε μια πορεία πολλών χρόνων προσφοράς στο Σωματείο μας.
Εκτός από αυτή την βαθια σχέση με την ομάδα μας, όμως, το όνομα του Βαγγέλη ήταν και θα παραμείνει συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και του Εθελοντισμού.

Υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους και τους πιο συνεπείς μαχητές στον τομέα του Εθελοντισμού στην περιοχή μας. Συσπείρωσε εκατοντάδες άτομα γύρω από δικές του δράσεις, ίδρυσε ή κακ ενίσχυσε συλλόγους κοινωνικής προσφοράς και ανέπτυξε σημαντικές πρωτοβουλίες για την προώθηση του Αθλητισμού, για τα παιδιά και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) στην ευρύτερη γειτονιά μας και βοηθούσε αφανώς πάρα πολλούς συνανθρώπους μας επί ολόκληρες δεκαετίες. Ήταν ένας πολυπράγμων και ακούραστος άνθρωπος – σύμβολο της προσφοράς στην περιοχή μας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα οικεία του πρόσωπα και την οικογενεια του, στην σύζυγο του Γεωργία και στα παιδιά του Δήμητρα και Παναγιώτη.

Καλό Παράδεισο Βαγγέλη, η οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ θα σε θυμάται για πάντα!