Κρύφτηκαν από τους δημοσιογράφους μετά το δημοσίευμα φοροδιαφυγής - Τανιμανίδης & Μπόμπα έφυγαν από πίσω έξοδο του αεροδρομίου

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρύφτηκαν από τους δημοσιογράφους μετά το δημοσίευμα φοροδιαφυγής - Τανιμανίδης & Μπόμπα έφυγαν από πίσω έξοδο του αεροδρομίου

Σούσουρο επικρατεί στα τηλεοπτικά πηγαδάκια μετά το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο τηλεαστέρας influencer που πιάστηκε να φοροδιαφεύγει. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Espresso ο παρουσιαστής μπήκε στο στόχαστρο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, που έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε ένα ανελέητο κυνήγι εντοπισμού μαύρου χρήματος στις συναλλαγές της showbiz.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, φέρεται ότι δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων. Πρόκειται μάλιστα για πολλές χιλιάδες ευρώ, αν αναλογιστεί κανείς τα ποσά που βγήκαν στην φόρα ότι λαμβάνουν οι Έλληνες influencers (δείτε εδώ αναλυτικά).

Επίσης, σύμφωνα με την Espresso, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με δικηγόρους και προέβη σε ρύθμιση των οφειλών του προς την Εφορία. Ωστόσο, ο δρόμος που έχει να διανύσει ακόμη είναι μακρύς και ανηφορικός, καθώς οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα κάνουν ελέγχους και για τα ποσά που έβγαζε πριν από το 2020.

Το "κρυφτό" Τανιμανίδη και Μπόμπα με τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο

Με την είδηση να έχει κυκλοφορήσει παντού, κατά την επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα από το εξωτερικό όπου ταξίδεψαν για διακοπές, στο αεροδρόμιο επικράτησε μια μικρή αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι θέλοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλωση του, προσπάθησε να τους "κρυφτεί". Μάλιστα, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Τρίτη 7/11, ζήτησαν από το προσωπικό να τους φυγαδεύσει από κάποια πίσω έξοδο.

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού από το ταξίδι του

Αυτές τις ημέρες, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το Λονδίνο και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί ως ζευγάρι, χωρίς έγνοιες. Η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την άφιξή τους εκεί, ενώ αργότερα ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την έξοδο που επέλεξε να κάνει με τον καλό της.

Έβαλαν τα καλά τους, με την ίδια να φορά ένα λευκό κοστούμι με ροζ γόβες και τσάντα, και έκαναν ρομαντική βαρκάδα στον Τάμεση ποταμό, με θέα το φωτισμένο London Eye.