«Πασίγνωστη κυρία της τηλεόρασης, μου είχε πει...» - Νέα καταγγελία της Ελεωνόρας Μελέτη για κακοποιητική συμπεριφορά

«Οι περισσότεροι από όλους αυτούς που βλέπετε, έχουν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Πασίγνωστη κυρία της τηλεόρασης, μου είχε πει...» - Νέα καταγγελία της Ελεωνόρας Μελέτη για κακοποιητική συμπεριφορά

Με αφορμή τη συνέντευξη, που παραχώρησε η δημοφιλής δημοσιογράφος, Αντριάνα Παρασκευοπούλου (δείτε εδώ τι είπε), στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, η Ελεωνόρα Μελέτη έκανε μία νέα αποκάλυψη για κακοποιητική συμπεριφορά, που έχει δεχθεί από ανθρώπους της τηλεόρασης.

Η νέα καταγγελία της Ελεωνόρας Μελέτη για κακοποιητική συμπεριφορά

«Εμένα από τα σημαντικότερα μηνύματα, που πέρασε η Αντριάνα και θα το επαναλάβω, είναι, ότι δεν θα μπορέσει κανείς, σε κανένα κορίτσι να πει τι μπορεί να γίνει και τι δεν μπορεί να γίνει. Οι περισσότεροι από όλους αυτούς που βλέπετε, έχουν ακούσει κάποια στιγμή ότι "αγάπη μου δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά, πήγαινε κάνει κάτι άλλο"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Βεβαίως και μου το έχουν πει και μάλιστα, πασίγνωστη κυρία της τηλεόρασης. Μου είχε πει "στρίψτε δεν κάνετε για τηλεόραση". Και άντρας και γυναίκα μου το έχουν πει», κατέληξε.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη", όπου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, και προέβη σε σημαντικές κατηγορίες για ανθρώπους, οι οποίοι την έκαναν να αισθανθεί πολύ άσχημα για τον εαυτό της στα πρώτα της βήματα. Πιο συγκεκριμένα, όταν έκανε την εκπομπή "Πρωινός καφές", έφτασε στο σημείο να διαγνωστεί με ψυχολογική κακοποίηση (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για τα κακά παιδιά τη τηλεόρασης).

Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα στην Ελεωνόρα Μελέτη

Η γνωστή αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής "Breakfast @Star", που παρουσιάζει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου και προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, για τις δηλώσεις που είχε κάνει η Ελεωνόρα Μελέτη για τη συναισθηματική κακοποίηση στην εκπομπή "Ελένη", τότε.

Ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" τη γνωστή αστρολόγο και τη ρώτησε ο δημοσιογράφος, αν είχε αντιληφθεί κάτι για την ψυχική κατάσταση της παρουσιάστριας, όταν ήταν μαζί στην εκπομπή "Πρωινό καφέ". Εκείνη αποκρίθηκε, «Η Μελέτη ένιωσε κακοποίηση; Δεν το πιστεύω αυτό»,

«Δεν το πιστεύω αυτό, γιατί, ίσως να έχει παρεξηγήσει κάτι. Πιστεύω, ότι όλοι είχαμε "αγκαλιάσει" το νέο πρόσωπο», υπογράμμισε. Η αστρολόγος τόνισε, πως «Θέλαμε να πάμε πάρα πολύ καλά. Και δε θυμάμαι καθόλου να υπήρχε την εποχή εκείνη, κανενός είδους κακοποίηση». «Μπορεί να έγιναν κάποια πράγματα, που εγώ να μην τα ξέρω, που εγώ δεν τα έχω αντιληφθεί», συμπλήρωσε.

«Όταν δουλεύουμε, είτε βροχή έχει, είτε ήλιο έχει, θα βγούμε έξω. Κάπως έτσι είναι και η δουλειά. Δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα, ούτε να είναι όλα βροχερά», σημείωσε για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης. «Και δε νομίζω, ότι πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα. Σε κάθε δουλειά, σε κάθε γραφείο θα υπάρχει και μια μέρα διαφωνίας. Δεν είχα τουλάχιστον, εγώ προσωπικά κάποιο θέμα. Όλα αυτά τα χρόνια που έχω ζήσει στην τηλεόραση, μπορεί να υπήρξε μία διαφωνία για ένα θέμα, από εκεί και πέρα ήταν τόσο όμορφα τα χρόνια που πέρασαν, που περνούσαμε τόσο όμορφα με τα ταξίδια μα, που δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα κακό», τόνισε.

Η αστρολόγος κατέληξε, ότι «Και ο καιρός ακόμα μια έχει ήλιο, μία βρέχει. Αυτό σε μία εργασία δεν μπορείς να το πεις κακοποιητική συμπεριφορά» ενώ ολοκλήρωσε τη συνέντευξή της με τη χαρά της να συνεργάζεται με τη Μπέτυ Μαγγίρα κάθε Κυριακή.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: