«Είναι το δεύτερό μου σπίτι...» - Η εξομολογητική συνέντευξη της Αντριάνας Παρασκευοπούλου στο "Mega Καλημέρα"

«Το 2008 μου τηλεφώνησαν και μου είπαν να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Είναι το δεύτερό μου σπίτι...» - Η εξομολογητική συνέντευξη της Αντριάνας Παρασκευοπούλου στο

Η γνωστή δημοσιογράφος, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και το Θανάση Πάτρα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αλλά και για το ποιο είναι το δεύτερο σπίτι της.

Η συνέντευξη της Αντριάνας Παρασκευοπούλου

Σε επικοινωνία, που είχε η δημοσιογράφος με το συνεργάτη της Ελεωνόρας Μελέτη, του αποκάλυψε, όπως είπε και εκείνος, ότι θα βρεθούν στο δεύτερο της σπίτι, το οποίο δεν ήταν άλλο από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. «Είχαμε φτιάξει με την κολλητή μου φίλη μία εφημερίδα, τον "Ροζ πάνθηρα", που είχε νέα για παιδιά. Το ίδιο συναίσθημα που είχα τότε, το νιώθω κάθε μέρα που έρχομαι στη δουλειά, με το να μαθαίνω τα νέα όλου του πλανήτη. Όταν με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω, έλεγα "μαμά", δεν με ενδιέφερε τι δουλεία θα κάνω», αποκάλυψε για τα παιδικά της χρόνια.

Δείτε επίσης: «Μετά το τροχαίο κουλούριασα κι έλεγα...» - Συγκινεί η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με την σπάνια εξομολόγησή της

«Το αγαπημένο μου μάθημα στο σχολείο ήταν η φυσική, αλλά κάποια στιγμή της ζωής μου βρέθηκα σε αυτό το σταυροδρόμι, για το τι να ακολουθήσω. Ήταν το μοναδικό σταυροδρόμι που έχω βρεθεί στη ζωή μου αυτό, ανάμεσα στη φυσική και τη δημοσιογραφία. Αλλά ο καθένας μας έχει μία εσωτερική πυξίδα», πρόσθεσε.

«Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, στον Περαία. όταν ήρθα τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα μου έλειπε πάρα πολύ. Πέρασαν 2- 3 χρόνια για να συνηθίσω τη ζωή στην Αθήνα, τους ρυθμούς της. Στην αρχή δεν μου άρεσε η Αθήνα», εξομολογήθηκε για τα πρώτα της χρόνια στην πρωτεύουσα.

«Το 2008 μου τηλεφώνησαν και μου είπαν να τρέξω να πω δελτίο ειδήσεων, εγώ τότε έλεγα τα διεθνή. Νόμιζα, ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν είχα καθόλου άγχος στο πρώτο μου δελτίο, είχαν όλοι οι υπόλοιποι. Το δίδυμο Λυριτζή και Οικονόμου έδινε χώρο και ελευθερία στα νέα παιδιά. Αγαπώ τις ειδήσεις. Σκέφτομαι όμως, ότι αν γινόταν ένα restart στις ενημερωτικές εκπομπές, θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο», τόνισε για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Αν μου έλεγαν να επιλέξω δύο πρόσωπα, θα διάλεγα την Μαρία Χούκλη και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Θα παρουσίαζα με κλειστά μάτια δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Φυσικά, και ασχολούμαστε με τα νούμερα τηλεθέασης. Κάνουμε αυτήν την δουλειά, για να μας βλέπουν και να μας ακούνε. Κάθε πρωί κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης και τα αναλύω, είμαι "φυτό" από μικρή», απάντησε για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Είμαι ψυχαναγκαστική, μου αρέσουν οι αυτοματισμοί. Δεν θέλω να χάνω χρόνο. Κατάφερα πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που είχα γνωριμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας, δεν προερχόμουν από τζάκι. Δεν είχα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να τις κυνηγήσω. Δεν μπορεί κανένας ποτέ να σου πει τι θα γίνεις και τι δεν θα γίνεις, γιατί θα γίνεις αυτό που θέλεις», κατέληξε.