«Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον....» - Οι σπόντες της Μαριάντας Πιερίδη στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή "Πρωινό"

«Όποτε θες έρχομαι να τα συζητήσουμε οι δυο μας»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον....» - Οι σπόντες της Μαριάντας Πιερίδη στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή

Αφοπλιστική απάντηση έδωσε, το πρωι της Τρίτης 7/11, η Μαριάντα Πιερίδη, στον Γιώργο Λιάγκα, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Πρωινού. Η τραγουδίστρια φαίνεται ενοχλημένη καθώς η εκπομπή ασχολείται αρκετά με τα προσωπικά της.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 6/11, προβλήθηκε στην εκπομπή του Πρωινού ένα αποκλειστικό βίντεο, στο οποίο έδειχνε την τραγουδίστρια με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, χέρι - χέρι, να περπατούν στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του ξεκίνησαν να μιλούν για επανασύνδεση στο ζευγάρι.

Οι σπόντες της Μαριάντας Πιερίδη στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή "Πρωινό"

Σήμερα, η κάμερα του Πρωινού εντόπισε την Μαριάντα Πιερίδη και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου ξεκίνησε να την ρωτάει εαν τελικά επιβεβαιώνει, τα όσα λέγονται και αν είναι και πάλι μαζί με τον σύζυγό της. Ωστόσο η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα και ξεκίνησε να πετά σπόντες.

«Δεν θέλω να με ρωτήσεις για τα προσωπικά μου. Γιώργο μου, αν θες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσω από την ανδρική πλευρά μία κατάσταση, γενικά. Όποτε θες, έρχομαι να τα πούμε οι δύο μας». ανέφερε αρχικά.

Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαίωσε on camera για την πρόταση για το YFSF. «Ισχύει η πρόταση αλλά εφόσον θα ξεκινήσουμε την εκπομπή, θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένη σε αυτό, οπότε δε θα μπορούσα να συμμετέχω. Μου αρέσει και το τραγούδι και η παρουσίαση. Το δεύτερο το δοκίμασα φέτος το καλοκαίρι και είμαι ενθουσιασμένη θα ήθελα να το συνεχίσω. Το τραγούδι, επίσης, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από νύχτα» είπε στη συνέχεια.

Τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη ρωτήθηκε ξανά για τα προσωπικά της, και εμφανώς ενοχλημένη απάντησε: «Γιώργο μου όποτε θες έρχομαι να τα συζητήσουμε οι δυο μας. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον. Γενικότερα. Γιατί νομίζω ότι τα κορίτσια εκεί στην παρέα, δεν θέλανε να σου απαντήσουν, όπως σου πρέπει. Σ’ αγαπώ».

Δείτε εδώ το βίντεο: