Το βίντεο που πρόδωσε την επανασύνδεση τους: Χέρι - χέρι στο κέντρο της Αθήνας Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης

Μετά το σάλο με τα μηνύματα από... τρίτους

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους φαίνεται πως δίνουν, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά τον ξαφνικό χωρισμό τους στα τέλη του καλοκαιριού. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια, στο πλατό της εκπομπή της, Καλοκαίρι Yes, πετούσε ορισμένες σπόντες σχετικά με τραγούδια χωρισμού.

Στη συνέχεια οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με το ζευγάρι να ανταλλάσσει τα πυρά του, με δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, ενώ η παρουσιάστρια, μεταξύ αυτών, είχε προχωρήσει σε μια εξομολόγηση σχετικά με την κρίση που περνούσε ο γάμος της.

Όλες οι εξελίξεις για την επανασύνδεση Πιερίδη με Κατριβέση

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας 6/11, η εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το ζευγάρι κάνει μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρόγιαννη, οι δυο τους, έκαναν κοινή εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

«Ναι, τα έχουν ξαναβρεί. Βλέπουμε, την Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση να περπατούν χεράκι - χεράκι στην Πανεπιστημίου. Δεν ξέρουμε τι συζητήσεις έχουν γίνει, το θέμα είναι ότι μια νέα προσπάθεια. Χθες βρέθηκαν σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί υπήρχαν πολλοί διάσημοι και μάλιστα οι δυο τους ήταν το "talk of the town". Όταν έφυγαν από το μαγαζί πολλοί συζητούσαν ότι χάρηκαν που τους ξαναείδαν μαζί και έδωσαν μια απάντηση στα όσα συζητάμε για το αν είναι μαζί και είναι καλά.» είπε η δημοσιογράφος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιαγκας ανέφερε: «Όταν η Μαριάντα έβγαινε και άδειαζε δημόσια τον κύριο Κατριβέση... Άρα λοιπόν πρέπει να αφήνουμε το χρόνο να λειτουργήσει και να δούμε πραγματικά αν αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χώριζαν κάποια στιγμή. Όταν λοιπόν τα έλεγε αυτά η κυρία Πιερίδη, αυτά έχουν γράψει. Κάποια στιγμή σε έναν επόμενο Καυγά ο κύριος Κατριβέσης θα της πει "τότε με εξέθεσες". Άρα από τη στιγμή που δεν είσαι σίγουρος ότι θα τον χωρίσεις τον άλλον καλό είναι να μην εκθέτεις τα προσωπικά σου.»

Δείτε εδώ το βίντεο: