«Είναι κάποια πρόσωπα, τα οποία το σύστημα τους καλύπτει, γιατί...» - Το άγριο ξέσπασμα της Καινούργιου στον αέρα του "Super Κατερίνα"

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Είναι κάποια πρόσωπα, τα οποία το σύστημα τους καλύπτει, γιατί...» - Το άγριο ξέσπασμα της Καινούργιου στον αέρα του

Με αφορμή τις δηλώσεις του τηλεκριτικού, Βαγγέλη Παπαδόπουλου για την Κατερίνα Ζαρίφη στη σημερινή εκπομπή, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στo "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha (δείτε εδώ τι είπε), ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής

«Αρχικά, να πω, ότι θεωρώ την Κατερίνα πάρα πολύ όμορφη. Έχουν αλλάξει πολύ τα τηλεοπτικά πράγματα. Η εκπομπή δεν έκανε άσχημα νούμερα, έκανε 14% με 15%. Πια, υπάρχουν εκπομπές με 4% και 5%, οι οποίες υπάρχουν και δεν κουνιέται ρουθούνι και είναι η παρουσιάστρια η καλύτερη, όλοι οι καλύτεροι.

Θυμάμαι την Κατερίνα να μπαίνει στο καμαρίνι της και να κλαίει. Κάθε μέρα ήταν τα παιδιά στα μεσημεριανά, ήταν τόσο το bullying και το pressing, που δημιούργησαν μια τόσο τοξική κατάσταση και έφτασε σε σημείο να διαλυθεί όλο αυτό. Δεν του στήριξαν κιόλας.

Είναι κάποια πρόσωπα, τα οποία το σύστημα τους καλύπτει, γιατί μετά πήγαν και άλλες και έκαναν τον "Πρωινό Καφέ" και δεν είπαν τίποτα που πάτωσαν. Την Κατερίνα και τον Νίκο Μουτσινά τους χτυπούσαν αλύπητα», σχολίασε φανερά εξοργισμένη.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Καταρχήν φτάνει στα όρια του συμπεράσματος. Όσοι λένε εγώ έχω φίλους χοντρούς, εγώ έχω φίλους ομοφυλόφιλους, εγώ έχω φίλους αυτό, ο σκύλος μου είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είναι αυτό που προσπαθούν να διασώσουν. Δηλαδή, έχουν έναν εν γενεί, έναν εσωτερικό ρατσισμό απέναντι σε αυτά και νομίζουν, ότι το νομιμοποιούν, λέγοντας, μα άμα πω, ότι εγώ έχω φίλο ομοφυλόφιλο, ήδη τον θεωρώ κάτι, και εγώ σα μεγαλοσύνη τον έχω και φίλο. Έχω φίλη χοντρή, άρα είναι κάτι», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτρικος.

«Έχω πει στο παρελθόν, ότι είχα σχέσεις συνήθως με γυναίκες εύσωμες, στα όρια της χοντρής. Αυτό σημαίνει, ότι όταν από τη ζωή μου, από το σώα μου, από την ψυχή μου περνούσε τόσος κόσμος, δεν το θεωρούσα αυτό το βασικό στοιχείο. Εγώ κοίταζα, άλλα πράγματα. Αυτό το είχα ως μάθημα ζωής», συμπλήρωσε.

«Όταν ο κύριος Παπαδόπουλος, μένει για την Κατερίνα Ζαρίφη στα κιλά της, και όχι στο αστείρευτο ταλέντο της και επικυρώνεται συνέχεια.