«Μου βγαίνουν τα συναισθήματα που ένιωθα εκείνη την ώρα...» - "Λύγισε" ο Θάνος Μπίρκος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

«Ζητώ συγγνώμη γι' αυτό»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μου βγαίνουν τα συναισθήματα που ένιωθα εκείνη την ώρα...» -

Καλεσμένος την εκπομπή Super Κατερίνα, ήταν το πρωί της Τρίτης 7/11, ο Θάνος Μπίρκος, ο οποίος συμμετέχει στην αγαπημένη σειρά Σασμός στον Alpha. Ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει το μοιρολόι της Μαρίας Τζομπανάκη στη κηδεία του Νικηφόρου.

Η συγκλονιστική αυτή σκηνή που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/11, συγκίνησε τόσο το κοινό όσο και τους ίδιους τους ηθοποιούς. Μάλιστα η Μαρία Τζομπανάκη απάντησε η ίδια, σε αρνητικό σχόλιο για το συγκεκριμένο γύρισμα (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

"Λύγισε" ο Θάνος Μπίρκος στον άερα της εκπομπή Super Κατερίνα

Στην σημερινή εκπομπή, μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Θάνος Μπίρκος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του καθώς η σκηνή ήταν τόσο διαδραστική που δεν μπορούσε να τον αφήσει ασυγκίνητο.

«Συγκινούμαι γιατί... πέρασα τη διαδικασία του ρόλου, πως το αντιμετώπισε και τώρα βλέποντας το πάλι χθες το βράδυ, μου βγαίνουν τα συναισθήματα που ένιωθα και εκείνη την ώρα. Γιατί και ρόλος είχε δεθεί με την οικογένεια Σταματάκη και μόνο που βλέπει ένα νέο παιδί εκεί είναι πολύ συγκινητικό. Ζητώ συγγνώμη γι' αυτό» είπε ο Θάνος Μπρίκος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι θα δούμε σήμερα 7/11

Στο άδειο πλέον σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, εκείνη αποφασίζει να μιλήσει ξεκάθαρα στον άντρα της. «Πρέπει να μιλήσουμε, Μαθιό. Οι δυο μας μείναμε έτσι κι αλλιώς κι εμείς πρέπει να βρούμε τη λύση», του λέει αρχικά και στη συνέχεια του εξηγεί πως δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον Λάζαρο να φεύγει από τη ζωή. Ο Μαθιός προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, όμως η γυναίκα του δεν θα ακούει κουβέντα.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη να κλείσει τη βεντέτα, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Παράλληλα πονάει για την απόφαση της νύφης της να τη βγάλει οριστικά από τη ζωή της, κατηγορώντας την ανοιχτά για τον θάνατο του Νικηφόρου. Το χωριό φοβάται για τα χειρότερα, ενώ το χωριό είναι σε αναβρασμό περιμένοντας το επόμενο μεγάλο χτύπημα.

Η Εύα απλώνει τα δίχτυα της, κρύβοντας από όλους και κυρίως από τον Παύλο τον απώτερο σκοπό της, που είναι να βρει τον δολοφόνο του αδελφού της και να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Οι συναντήσεις με τον Αντρέα ολοένα και θα πυκνώνουν και ενώ εκείνος θα είναι ξεκάθαρος για τα συναισθήματά του απέναντί της, η αδελφή του Ευθύμη θα επιμένει πως θέλει μόνο να περνάει καλά και να μη δεθεί με κάποιον.