Σασμός: «Μην χλευάζετε κάτι που...» - Η αιχμηρή απάντηση της Τζομπανάκη σε αρνητικό σχόλιο για την κηδεία του Νικηφόρου

«Στην Κρήτη τιμούμε τους νεκρούς με αυτό τον τρόπο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: «Μην χλευάζετε κάτι που...» - Η αιχμηρή απάντηση της Τζομπανάκη σε αρνητικό σχόλιο για την κηδεία του Νικηφόρου

Συγκλονιστική ήταν η σκηνή της κηδεία του Νικηφόρου το βράδυ της Δευτέρας 6/11 στο επεισόδιο του Σασμού (δείτε εικόνες). Το γύρισμα έγινε με όλες τις τιμές των Κρητικών προς τους νεκρούς τους, αρκετά ωστόσο ήταν τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η σειρά.

Σε ένα από αυτά απάντησε η Μαρία Τζομπανάκη. Η τηλεοπτική Καλλιόπη που κατάγεται από το όμορφη νησί - μάλιστα εκεί έγινε και ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη - θέλησε να τοποθετηθεί, ξεσπώντας και γράφοντας όσοι δεν γνωρίζουν να μην χλευάζουν.

Η απάντηση της Τζομπανάκη σε αρνητικό σχόλιο για το γύρισμα της κηδείας του Νικηφόρου στον Σασμό

Συγκεκριμένα, τηλεθεατές έγραψε πως η κηδεία ήταν από άλλο αιώνα, με την ηθοποιό να απαντάει:

«Καθόλου από άλλο αιώνα. Στην Κρήτη τιμούμε τους νεκρούς με αυτόν τον τρόπο. Και όταν φεύγει νέος εμπεριέχει και στοιχεία γάμου στον δύσκολο αυτό αποχαιρετισμό. Επειδή δεν πρόλαβε να τον ζήσει ο νεκρός. Επίσης τους νεκρούς τους θάβουμε σε χτιστό τάφο. Δεν ρίχνουμε χώμα πάνω αλλά σφραγίζεται το μνήμα για κάποια χρόνια. Αιώνες τώρα η Κρήτη κρατά τα έθιμα της. Μην το χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε».

Δείτε επίσης εδώ το σημερινό 7/11 επεισόδιο!

Σασμός Μαρία Τζομπανάκη

Τι γράφτηκε στο twitter

Στο επεισόδιο είδαμε τη Βασιλική να προετοιμάζει το γιο της για την τελευταία του κατοικία, κάτι το οποίο όλο το τηλεοπτικό κοινό ευχόταν να μην το ζήσει καμία μάνα. Ενώ παράλληλά, στην κηδεία του νεαρού, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, να βλέπει η Καλλιόπη τον πεθαμένο σύζυγό της, να βρίσκεται εκεί για να συναντήσει τον εγγονό του.

Όλα αυτά προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης και δάκρυα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο έσπευσε να τα σχολιάσει όλα στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter.