«Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία με διαμάχες...» - Κόλαφος η Φαίη Σκορδά για την εκπομπή "Super Κατερίνα"

Κατακεραυνώνει στο "Fay's Time"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία με διαμάχες...» - Κόλαφος η Φαίη Σκορδά για την εκπομπή

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, σχολίασε στην εκπομπή της "Fay's Time", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού στο ΣΚΑΪ, την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο δημοφιλή τράπερ, Light, και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αφορμή την έντονη σημερινή αντίδραση της Νανάς Παλαιτσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του "Mega Καλημέρα" θεώρησε προσβλητικό να βάλουν ένα συνεργάτη από το πάνελ της εκπομπής (δηλαδή τον Ανδρέα Μικρούτσικο) να απαντήσει σε κάποιες άκρως επικριτικές δηλώσεις για εκείνον (δείτε εδώ τι είπε ).

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά

Με αφορμή όλα αυτά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, πήρε θέση, «Υπάρχει περίπτωση ο Ανδρέας να είπε, ότι δε θέλω να απαντήσω; Αυτό είναι θέμα μίας εκπομπής. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα. Είναι στη φύση της εκπομπής, έχει γίνει μέρος της θεματολογίας της αυτή η κόντρα».

«Όλες οι εκπομπές αυτό κάνουνε, και καλά κάνουνε, αφού πάνε και καλά στα νούμερα από ό,τι βλέπω. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία, που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους, και με πρόσωπα, και τα λοιπά. Και ο Ανδρέας έχει την άποψή του. Αυτή είναι η φύση της εκπομπής και καλά κάνουνε. Δε θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει. Και εν τέλει βλέπει, ή δε βλέπει κάτι, απλώς τη συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά», συνέχισε.

«Ήταν σαν να υπάρχει μια γραμμή και να υπερέβησαν τα όρια. Και δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει και ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο, που κάθεται εκεί στην παρέα, δεν είναι όλα τα βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι. Για το συγκεκριμένο και μόνο, όπως το άκουσα και με την προσέγγιση της Νανάς, ίσως εκεί θα έπρεπε να υπάρχει ένα φίλτρο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τον αρχισυντάκτη μίας εκπομπής, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει», πρόσθεσε.

«Αλλά νομίζω, ότι όταν το ξανά βλέπεις και ακούς και τα λόγια της Νανάς ανθρώπινα και από σεβασμό και μόνο, χωρίς την ηλικία, αλλά μόνο τα χιλιόμετρα που έχει κάνει στο χώρο, το να βάζεις τις δηλώσεις κάποιου που μιλάει πολύ προσβλητικά για εκείνον», κατέληξε.