Με nude κουστούμι η Νατάσα Παζαΐτη στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή - Σπάνια οικογενειακή δημόσια έξοδος

Χέρι χέρι το ζευγάρι

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη, έκαναν μία σπάνια οικογενειακή έξοδο μαζί με τα δύο τους παιδιά, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Βραδινή δημόσια εμφάνιση για τον Κώστα Καραμανλή και τη Νατάσα Παζαΐτη με τα δίδυμα παιδιά τους

Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, και η οικογένεια του τέως πρωθυπουργού έδωσε το παρών. Μάλιστα, εκείνος ήταν και ένας από τους ομιλητές της εκδήλωσης.

Η σύζυγος του πολιτικού επέλεξε μπεζ παντελόνι με λευκό τοπ και σακάκι, το οποίο συνδύασε με μαύρα παπούτσια με μπεζ λεπτομέρειες. Είχε ένα εμπριμέ φουλάρι περασμένο γύρω από το λαιμό της σε γήινους τόνους, και μία τσάντα σε μπεζ απόχρωση. Τα κοσμήματα που ολοκλήρωσαν το look της ήταν απλά, ένα χρυσό ρολόι, ένα χρυσό δαχτυλίδι και ένα πολύ διακριτικό περιδέραιο με μικρές πετρούλες.

Δείτε επίσης: Γοητευτικός φορώντας σακάκι - Βραδινή έξοδος για την Νατάσα Παζαΐτη με τον 20χρονο γιο της, Αλέξανδρο

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο κουστούμι στις αποχρώσεις του μαύρου με λευκό πουκάμισο και μπλε γραβάτα με λευκό πουά, και μαύρα παπούτσια.

Η κόρη τους, Αλίκη, επέλεξε να κινηθεί και εκείνη στις ίδιες αποχρώσεις με τη μητέρα της. Φόρεσε ένα μπεζ κουστούμι με μαύρο τοπ και μαύρα μποτάκια και μαύρη ζώνη, χωρίς περαιτέρω αξεσουάρ. Ενώ ο αδερφός της, Αλέξανδρος, έβαλε και εκείνος κουστούμι σε μαύρο χρώμα με λευκό πουκάμισο και γραβάτα σε μαύρο χρώμα με μπεζ πουά, και μαύρα παπούτσια.

Καραμανλής σύζυγος
Καραμανλής παιδιά

Σπάνιο βίντεο με τα δίδυμα μικρά

«Ευτυχία είναι...να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται...
Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18.
Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.
Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας...αξία ανεκτίμητη!!!!».