«Σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θοδωρή Κατσαφάδου για την απώλεια της γυναίκας και του αδερφού του

«Η κόρη μου, Μαριλού, αυτός είναι ο άνθρωπος μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου...» -  Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θοδωρή Κατσαφάδου για την απώλεια της γυναίκας και του αδερφού του

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε, το πρωί της Τρίτης 7/11, ο Θοδωρής Κατσαφάδος στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega. O ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της γυναίκας του αλλά και του μικρού του αδερφού, ο οποίος έχασε τη ζωή από χειροβομβίδα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θοδωρή Κατσαφάδου για την απώλεια της γυναίκας και του αδερφού του

«Η κόρη μου, Μαριλού, αυτός είναι ο άνθρωπος μου αυτή είναι η οικογένεια μου και ο εγγονός μου. Εκείνη είναι η ζωή μου πια. Σε αυτή τα λέω όλα και στον εγγονό μου. Τους τα λέω όλα και μου τα λένε όλα. Αυτή είναι η ζωή μου πια. Με τη σύζυγό μου ήμασταν περίπου 40 χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε το 1973 σε ένα θίασο του Κώστα Βουτσά σε ένα θέατρο στην Πατησίων που δεν υπάρχει πια. Μια ολόκληρη ζωή. Οι απώλειες ταλαιπωρούν τον κόσμο.»

«Η απώλεια της γυναίκας μου, Χριστίνας, ήταν κάτι που μου άλλαξε τη ζωή. Δεν είναι ακριβώς θέμα θρήνου, προσπαθώ να εξοικειωθώ με μια άλλη πραγματικότητα. Αν αφήσω ένα άπλυτο πιάτο, κάτι απλό, ξέρω τώρα ότι θα μείνει εκεί.»

Δείτε επίσης: Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν κάνουμε δοκιμές! Εμένα να μου έρθει να κάνω για λίγο τον γιατρό και λίγο τον δικηγόρο;»

«Δεν αντέχω άλλο στην τηλεόραση την εξοικείωση με τον θάνατο. Αυτό που συνέβη στον τύπο, το κοντινό πλάνο της Μαίρης Χρονοπούλου ξαπλωμένη νεκρή ήταν απαράδεκτο για εμένα.»

«Είχα βρει μια χειροβομβίδα και με αυτή ο αδερφός μου σκοτώθηκε και διαμελίστηκε μπροστά μου. Και η μυρωδιά του συμβάντος, το μπαρουτιού είναι έξω από τη λογική του ανθρώπου. Αυτά σε καθορίζουν. Με καθορίζει μέχρι το θάνατο μου το γεγονός αυτό, είναι η ταυτότητα μου.»

«Όταν μου συμβαίνει κάτι στη ζωή μου ευχάριστο ή δυσάρεστο σκέφτομαι τι θα έκανε ο αδερφός μου. Σκέφτομαι συνέχεια. Υπάρχει ένα ισοζύγισμα τι έχει χάσει ο αδερφός μου και τι έχω κερδίσει εγώ. Γιατί ήμασταν μαζί. Ήταν το άλλο μου μισό. Κατηγορώ τον εαυτό μου γιατί βρήκα τη χειροβομβίδα. Για τρία χρόνια δε μιλούσα, είχα ενοχές και ντρεπόμουν, φοβόμουν.»

Δείτε εδώ τη συνέντευξη: