«Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα...» - Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας με το πρόβλημα της υγείας του

«Έχω κουραστεί 50 χρόνια να έχω...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 22-02-2017 Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
NDP/ 22-02-2017 Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλλας, παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, και τη Λιλή Πυράκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα 50 χρόνια παρουσίας του στην τηλεόραση και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Οι δηλώσεις του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Κάνω κάθε βράδυ εκπομπή. Είμαι ακόμα μικρός και πρέπει κάνω καριέρα. Η αγάπη του κόσμου είναι για εμένα πολύ μεγάλο θέμα. Είναι ένας θησαυρός των 50 - 52 ετών στην τηλεόραση. Επέλεξα να είμαι στο Bluesky, διότι είναι ένας οικογενειακός σταθμός.

Έχω κουραστεί 50 χρόνια να έχω ένα μαχαίρι στον λαιμό μου κάθε πρωί, που να ξυπνάω και να δω τι νούμερα τηλεθέασης έκανα. Μου λένε, ότι έκανα 20% και είναι ευτυχισμένοι, εμείς στο παρελθόν κάναμε 70% με τους ρεπόρτερ. Τότε σταματούσε η κυκλοφορία στους δρόμους. Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα καρκίνο από την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης. Οι εκπομπές μου έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Ο Χαρδαβέλλας "λύνει τη σιωπή του" για την ρήξη του με την Νικολούλη

Έχει σημασία εμείς οι παλιοί να δίνουμε τη σκυτάλη στους νεότερους, και αυτό θα γίνει με το να τους πάρουμε δίπλα μας. Διαφωνήσαμε με την Αγγελική Νικολούλη για κάποιο θέμα, έφυγε και εμένα με πείραξε που παρουσίασε αυτό το θέμα στον ΣΚΑΪ. Τότε αρχίσαμε μία ηλίθια σύγκρουση μέσα από τα έντυπα για το ποιος έκλεψε την εκπομπή από ποιον. Βλακείες! Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και είμαστε καλοί φίλοι.

Όταν μπήκαν τα κανάλια ο ανταγωνισμός αυξήθηκε, και αυτό έφερε πολλά κακά. Και πλέον συμβαίνει μια ανθρωποφαγία, η οποία δεν υπήρχε παλαιότερα, όταν λίγα τα κανάλια», τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.