Ο Χαρδαβέλλας "λύνει τη σιωπή του" για την ρήξη του με την Νικολούλη - «Μου έφαγες την εκπομπή...»

«Είμαστε πολύ φίλοι τώρα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Χαρδαβέλλας

Ένας εκ των κορυφαίων στο είδος του δημοσιογράφους, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μίλησε το πρωί της Τρίτης 14/6 στο Breakfast at Star, και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν. Πρόσφατα μάλιστα σε συνέντευξή του, είχε αναφερθεί στην υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο τώρα μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, τον καρκίνο που πέρασε, αλλά και την κόντρα που είχε κάποτε με την Αγγελική Νικολούλη.

Η εξομολόγηση του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Κάνω εκπομπή όλη την εβδομάδα και αυτό με αναζωογονεί και μου κάνει καλό στην υγεία μου. Απορρίπτω προτάσεις γιατί δεν με ενδιαφέρουν πια τα νούμερα τηλεθέασης, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Έχω απογοητευτεί και πικραθεί από ανθρώπους, αλλά πρέπει να αφήνεις τα “σκουπίδια” πίσω σου. Ο καρκίνος με βοήθησε να αλλάξω σαν άνθρωπος, άρχισα να βλέπω τα πράγματα κάπως διαφορετικά», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Θυμάμαι όταν ξέσπασε μια ηλίθια, βλακώδης ιστορία με την Αγγελική Νικολούλη και τσακωνόμασταν στα περιοδικά… μου έφαγες την εκπομπή, όχι δεν στην έφαγα και κάτι τέτοια. Όταν πέρασα και την αρρώστια, είπα “τι ηλίθιος ήμουν”. Με την Αγγελική είμαστε πολύ φίλοι τώρα. Και πλακωνόμασταν δημόσια επειδή έκανε μια εκπομπή που την είχα εγώ και την έκανε μετά κι αυτή».

«Είχα τόσο άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό αρρώστησα. Τελείωνα την εκπομπή στις 2 το πρωί και στις 7 ξύπναγα σαν τρελός να δω τα νούμερα. Αγάπησα την εκπομπή “Οι πύλες του ανεξήγητου” παρόλο που λοιδορήθηκα για τη θεματολογία».

«Αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο και...»

O πασίγνωστος δημοσιογράφος μίλησε πρόσφατα για την απόφασή του να σταματήσει να πηγαίνει σε πολέμους όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του, για τους γονείς του που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία και τις γυναίκες στη ζωή του, αλλά και για το άγχος της δουλειάς που θεωρεί πως του κόστισε με την αρρώστια του.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες; Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί. Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου επειδή είχα δει συναδέλφους να σκοτώνονται».

Ο Κώστας Χαρβαβέλλας αποκαλύπτει για το επάγγελμά του

«Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω. Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ό,τι την έκανα εγώ, την προχώρησε».