«Είμαι επίσημα...» - Πρωτοφανείς αποκαλύψεις από τη Φελίσια Τσαλαπάτη για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες χωρισμού

Μίλησε ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι επίσημα...» - Πρωτοφανείς αποκαλύψεις από τη Φελίσια Τσαλαπάτη για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες χωρισμού

Η Φελίσια Τσαλαπάτη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη (7/11) με τη ραδιοφωνική παραγωγό να μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, καθώς είχαν ακουστεί πολλά.

Πιο αναλυτικά, η Φελίσια ερωτήθηκε για την προσωπική ζωή της φίλης της Μαριάντας Πιερίδη, καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να είναι καλά και ξανά μαζί με τον σύντροφό της (δείτε εδώ).

Για τα προσωπικά της Μαριάντας ωστόσο, η Φελίσια δε θέλησε να απαντήσει, σε κάθε περίπτωση όμως έκανε γνωστό, εκείνη όντως έχει χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της περιγράφοντας, πως είναι η νέα της ζωή.

Οι επίσημες δηλώσεις της Φελίσιας Τσαλαπάτη για την προσωπική της ζωή

«Ναι έχω χωρίσει, ξεκάθαρα πλέον, είμαι επίσημα χωρισμένη και είναι πάρα πολύ όμορφο, γιατί ζω πάρα πολύ μεγάλες στιγμές για μένα, όπως καινούργια ξεκινήματα, στον χώρο της τηλεόρασης ή στο ότι μετακόμισα επιτέλους σε δικό μου σπίτι. Όλα αυτά τα καινούργια ξεκινήματα χαίρομαι, γιατί τα κάνω μόνη μου», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η ζωή της και ο πατέρας του παιδιού της της

Φελίσια Τσαλαπάτη έγινε γνωστή στο κοινό έπειτα από την συμμετοχή της στο Survivor, ενώ είχε απασχολήσει ξανά τα ΜΜΕ με τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο παρουσιάζουν εκπομπή στον Sfera 102,2.

Η καταγωγή της είναι από την την Εύβοια και η δημοσιογραφία ήταν ένας τομέας που την ενδιέφερε από μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να σπουδάσει στο ANT1 MediaLab.

Το 2019 έγινα μαμά για πρώτη φορά με τον γιο της Μάξιμο – Χρήστο να έρχεται στον κόσμο. Με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη η Φελίσια έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένη, ωστόσο λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της το ζευγάρι χώρισε.