Σε ανεβασμένη διάθεση Αθερίδης & Καρύδη στο καμαρίνι του - Οι αντιδράσεις όταν μπήκε μέσα η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας (6/11) έκανε πρεμιέρα η παράσταση "Ok Boomer'' στο θέατρο Μικρό Παλλάς, στην οποία παίζει ο Θοδωρής Αθερίδης με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να δίνει το παρόν απαθανατίζοντας τον.

Το φωτογραφικό υλικό, που έχουμε στη διάθεση μας δεν είναι μόνο από τη σκηνή, αλλά και από όσα συνέβησαν στο καμαρίνι του ηθοποιού, στο οποίο τον περίμεναν αγαπημένοι φίλοι και πρόσωπα από την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Θοδωρής Αθερίδης: «Είπα στον γιατρό ότι δεν θέλω να τα κόψω ποτέ στη ζωή μου, δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα»

Η κοινή εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη με τον Θοδωρή και την Φωτεινή Αθερίδου

Πιο αναλυτικά, όπως βλέπουμε ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν χαμογελαστός έχοντας στην πρεμιέρα του μαζί φυσικά και την Σμαράγδα Καρύδη αλλά και την κόρη του, Φωτεινή που φωτογραφήθηκε στο πλευρό του μπαμπά του και της συντρόφου του.

Αθερίδης - Καρύδη

«Ο Θοδωρής έχει μανία με το εγγόνι του, εγώ δεν μπορώ να σταθώ ως γιαγιά»

«Νομίζω πως με βοήθησε το γεγονός ότι οι γονείς μου ήταν γνωστοί στον χώρο. Δεν ξέρω αν μου έβαλε και εμπόδια, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τις συζητήσεις που γίνονταν από πίσω. Με βοήθησε σε αρκετά πράγματα γιατί κάποιος, όταν σε ξέρει από μικρό ή ξέρει τον μπαμπά σου και την μαμά σου, σου δίνει μια ευκαιρία. Από την άλλη είναι και πιο επιφυλακτικός. Νομίζω ότι τα μεγαλύτερα εμπόδια που συνάντησα τα έβαζα εγώ στον εαυτό μου, δεν μου τα έβαλε κανένας άλλος», είπε αρχικά

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήμουν και τόσο καλή πολλές φορές. Ήμουν λιγότερο καλή από ότι έπρεπε και διάλεξαν μια άλλη, έτσι γίνεται. Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια πως ακόμα ψαχνόμουν στο ποια είμαι, πως είμαι, διάφορες εμπλοκές και κόμπλεξ που είχα με τον εαυτό μου, αν αξίζω και χιλιάδες προβλήματα που είχα και προσπάθησα να ξεπεράσω. Με τον καιρό το δούλεψα αρκετά, γιατί το αναγνώρισα καταρχάς»

Σχετικά με τον ρόλο της "γιαγιάς", δήλωσε: «Ο Θοδωρής έχει τρέλα, μανία με το εγγόνι του, εγώ δεν μπορώ να σταθώ ως "γιαγιά". Έρχεται σπίτι ο μικρός κι όταν δεν τον βλέπει είναι στο Face Time. Εγώ δεν νιώθω γιαγιά. Για να αισθανθώ γιαγιά, πρέπει να αισθανθώ πρώτα μάνα. Το αγαπώ το παιδί και όλη του την οικογένεια, αλλά δεν μπορώ να σταθώ γιαγιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σμαράγδα Καρύδη: «Είχα δυο εαυτούς! Ήμουν αντιπαθέστατη» - Οι παρεξηγήσεις της στον χώρο και ο δύσκολος χαρακτήρας της

Θοδωρής Αθερίδης: Ξέχασε ότι ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον - «Δεν υπάρχει πιο απαράδεκτη κίνηση από αυτήν»

«Εκτίθεται ανεπανόρθωτα!» - Η ενόχληση της Σμαράγδας Καρύδη με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη

Χαμηλό, αλλά με πολλά υφασμάτινα στολίδια: Η Φωτεινή Αθερίδου στόλισε το Χριστουγεννιάτικο έλατό της με το γιο της

«Εκείνη την ώρα με πιάνει κάτι και...» - Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του

«Όταν ένα τραγούδι γράφεται και λέει...» - Το σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη για την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να βγάλει τη λέξη "χοντρή"

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι ανελέητη με...» - Οι δηλώσεις της ηθοποιού για την Θοδωρή Αθερίδη και τον εαυτό της

Βόλτα με το σκάφος μπροστά στο ηλιοβασίλεμα - Τα "πειράγματα" της Σμαράγδας Καρύδη στον Θοδωρή Αθερίδη (Βίντεο)