Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια αποχής - Η ευχάριστη είδηση για την Έλλη Στάη

Δημοσιεύτηκε στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλλη Στάη συνήθιζε να έχει όλα αυτά τα χρόνια επαφή με το κοινό της μέσα από τα δελτία, που παρουσίαζε, ωστόσο έχει δημιουργήσει και λογαριασμό, που χειρίζεται η ίδια στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Είναι αλήθεια, πως τελευταία βλέπαμε την δημοσιογράφο να έχει αρκετό καιρό να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, καθώς συνήθιζε να αναρτά προσωπικές φωτογραφίες της, από μέρη, που αγαπάει, τα ζώα της, πολιτισμικές εκδηλώσεις και άλλα.

Δείτε επίσης: «Σας απασχολούν οι άντρες μου όχι η...» - Η απάντηση της Έλλης Στάη στις φήμες γάμου

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια λοιπόν είδαμε την Έλλη Στάη να κάνει νέο post στο instagram και πιο συγκεκριμένα πόζαρε στο μπαλκόνι του σπιτιού της με τζιν παντελόνι και ριγέ μπλουζάκι.

Η ανάρτηση της Έλλης Στάη στο instagram μετά από τρία χρόνια αποχής

«Ακόμα καλοκαίρι», έγραψε η Έλλη Στάη.

Το tip της Στάη για τέλειο σώμα στα 68

Η Έλλη Στάη διαθέτει τέλειο σώμα, το οποίο το διατηρεί με πολύ κόπο και ιδρώτα χειμώνα - καλοκαίρι στα 68 της πλεόν! Μπορεί το κολύμπι να παίζει σημαντικό ρόλο, αφού περνά ατελείωτες ώρες στη θάλασσα μόλις ο καιρός ζεσταίνει, όμως η διατροφή που επιλέγει την "σώζει" όλο το χρόνο.

Η ίδια, λοιπόν, αποκάλυψε ποια είναι τα μυστικά της στο YOU και δεν υπάρχει τίποτα τρομακτικό και αυστηρό στη δική της δίαιτα. Ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα και πετυχαίνει εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα που έχουν διάρκεια.

Επιλέγει πάντα υγιεινές τροφές, όπως είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ψάρια και άλλα λαδερά φαγητά (σε νορμάλ ποσότητες), ενώ πίνει άφθονο νερό, τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα (δείτε εδώ αναλυτικά το πλάνο διατροφής της).

Μάλιστα, από τις αγαπημένες της fit συνήθειες είναι το τρέξιμο κι αξίζει να σημειωθεί πως έχει πάρει πολλές φορές μέρος σε αγώνες δρόμου στην Αθήνα, που συνήθως έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Δείτε επίσης: «Σας απασχολούν οι άντρες μου όχι η...» - Η απάντηση της Έλλης Στάη στις φήμες γάμου

Έλλη Στάη τρέξιμο

Instagram / Έλλη Στάη