Με μίνι μωβ φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη γιορτή της - Το στολισμένο πλατό και οι ευχές των συνεργατών της στο πλατό του Happy Day

Γέμισε με ανθοδέσμες το τραπέζι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μίνι μωβ φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη γιορτή της - Το στολισμένο πλατό και οι ευχές των συνεργατών της στο πλατό του Happy Day

Την γιορτή της έχει σήμερα Τετάρτη 8/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ ποιοι άλλοι γιορτάζουν) και έκανε έναρξη στο πλατό του Happy Day με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη. Οι συνεργάτες της μάλιστα στην εκπομπή, της είχαν ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, είχαν στολίσει το πλατό με πολλά γλυκά και λουλούδια, δώρο προς την αγαπημένη παρουσιάστρια, που έδειχνε άκρως εντυπωσιακή με το μωβ μίνι φόρεμα της.

Η έκπληξη στο Happy Day για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι συνεργάτες της της ευχήθηκαν και την φίλησαν, ενώ της έδωσαν και δυο μεγάλες ανθοδέσμες που γέμισαν το τραπέζι τους. Βέβαια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να ευχηθεί σε σε συνεργάτες της που γιορτάζουν.

«Γιορτάζει και το αγόρι μας, ο Μιχάλης Πλεμένος. Να μας χαιρόμαστε», του είπε η παρουσιάστρια και τους έδωσε επίσης μια ανθοδέσμη.

«Έχουμε μια ωραία ηρεμία σε αυτή την ομάδα σε αυτή την εκπομπή. Ξέρουμε ότι θα έρθουμε σε ένα μέρος που αγαπάμε, υπάρχει σεβασμός, αλληλοεκτίμηση. Κι αυτό ξεκινάει από τον σταθμό, από την ομάδα μας, από την Μαιρούλα...», δήλωσε στην συνέχεια η Σταματίνα.

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Σε μια σπάνια παλαιότερη εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις της Μελίνας Μακρή για την πρόωρη γέννα της, μίλησε για τη δική της γέννα που επίσης έγινε νωρίτερα από ότι περίμενε.

«Γελάτε, αλλά δεν είναι αστείο. Όταν δεν περιμένεις να γεννήσεις και σου σπάσουν τα νερά και είναι και το πρώτο σου… Εμένα όταν μου σπάσανε τα νερά στο πρώτο μου παιδί, ήταν και εμένα λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε, ήμουν στον ΑΝΤ1 τότε, έκανα ότι δε συμβαίνει. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι γεννάω. Νόμιζα ότι είναι ένα σύμπτωμα. Γέννησα στις 36 εβδομάδες. Έλεγα ότι έχω ένα σύμπτωμα, δεν πίστευα ότι είναι τα νερά που σπάσανε. Λέω στην τότε αρχισυντάκτριά μου ότι μου συνέβη αυτό και μου λέει “νομίζω πρέπει να πας στον γυναικολόγο σου”» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Ήταν εκεί και η Λίτσα Πατέρα που μου λέει “πάρε τώρα τον γυναικολόγο σου”. Είχα τον κύριο Καραγιάννη στα Σπάτα που με ρώταγε αν θέλω να με πάνε στο μαιευτήριο και λέω όχι θα οδηγήσω είμαι μια χαρά. Και με πήγαν να γεννήσω. Δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί όταν έρχεται νωρίτερα δε θες να το πιστέψεις. Τη δεύτερη φορά ήξερα, έκανα ντουζάκι και έφυγα».