Γενέθλια για την Δούκισσα Νομικού: Η ημίγυμνη φωτογραφία και η αποκάλυψη για την ηλικία της

Ο χρόνος φαίνεται να μη την ακουμπά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@dutchesss_
Instagram/@dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού γεννήθηκε στο Μαρούσι σαν σήμερα πριν από 37 ολόκληρα χρόνια αλλά μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη ενώ από την μαμά της έχει και ρίζες... γερμανικές! Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 ενώ πλέον έχει αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση, με τελευταία της συνεργασία αυτή με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό που δεν πήγε και πολύ καλά (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις της για το τότε συμβάν). Η παρουσία της, ωστόσο, στα social media είναι αρκετά έντονη αφού από εκεί μοιράζεται με τους 818 χιλιάδες followers της είτε πράγματα από την προσωπική της ζωή, είτε την επαγγελματική.

Το βράδυ της Τρίτης 7/11, λοιπόν, έκανε μια δημοσίευση στην οποία φαίνεται η ίδια να ποζάρει ημίγυμνη και να χαμογελά κρατώντας μια όμορφη ανθοδέσμη στα χέρια της. Κάπως έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως έγινε 37 και τα 37 της φαίνεται να την βρίσκουν στην καλύτερη περίοδο της ζωής της!

Η τόπλες ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό είχε γενέθλια και η μικρή της κόρη, Αναστασία και η περήφανη μανούλα μοιράστηκε την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσαν με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, στο σπίτι τους στην Κηφισιά, το οποίο είχε θέμα τις πριγκίπισσες της Disney. Οι δύο γονείς έφεραν ηθοποιούς ντυμένες όπως και τα παιδικά καρτούν, ενώ αποτυπώθηκαν και πάνω στην μοναδική τούρτα της 4χρονης πλέον.

«Από την πρώτη αγκαλιά μέχρι σήμερα. Μα πότε πέρασαν 4 χρόνια; Να σε χαιρόμαστε Αναστασία μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στο προφίλ της και γέμισε ευχές για το "μωρό" της.