«Δεν μετανιώνω για...» - Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τη συνεργασία της με το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Δεν υπάρχει το κομμάτι της τηλεόρασης για εμένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μετανιώνω για...» - Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τη συνεργασία της με το Πρωινό του ΑΝΤ1

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Δούκισσα Νομικού, με τις τηλεοπτικές κάμερες να την συναντούν και να της παίρνουν δηλώσεις. Ανάμεσα τους και η κάμερα του Happy Day στον ALPHA. Το μοντέλο λοιπόν, που μετράει πολλά χρόνια καριέρα στην μικρή οθόνης. απάντησε σε όλα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι της στο εξωτερικό για χάρη μεγάλης γυναικείας στην οποία είναι Brand Ambassador. Ανέβηκε στην πασαρέλα μαζί με κορυφαία μοντέλα και ηθοποιούς της Αμερικής - δείτε φωτογραφίες.

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού

«Η συνάντηση μου με την Κένταλ Τζένερ ήταν πολύ όμορφη», ανέφερε μεταξύ άλλων για την συνάντηση αυτή που θα της μείνει αξέχαστη.

Στην συνέχεια την ρώτησαν για τα επαγγελματικά της, αναφέροντας πως δεν υπάρχει στη ζωή της πλέον το κομμάτι αυτό, αφού ένας κύκλος έχει κλείσει... «Δεν υπάρχει το κομμάτι της τηλεόρασης για εμένα. Δεν σκέφτομαι καθόλου την τηλεόραση. Νιώθω πως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Ωραίο δεν είναι να κλείνουν οι κύκλοι όταν είναι να κλείσουν; Δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα την ρώτησαν έπειτα αν μετάνιωσε που συμμετείχε στο Πρωινό, από το οποίο αποχώρησε εντελώς ξαφνικά, έπειτα από δυο εβδομάδες συνεργασίας (δείτε την ανακοίνωση), είπε «Δεν το μετανιώνω το Πρωινό».

Η ανάρτηση που είχε κάνει μετά την αποχώρηση της από το Πρωινό που άφησε υπονοούμενα

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε, πως ακόμα και σήμερα ο λόγος αποχώρησης του μοντέλου δεν έχει ξεκαθαριστεί, ωστόσο έχει εννοηθεί από τα τηλεοπτικά πηγαδάκια, πως δεν υπήρξε χημεία ανάμεσα σε εκείνη και το Λιάγκα.

Μέρες μετά την ανάρτηση της, το μοντέλο είχε πάρει αποστάσεις και ασχολούνταν κυρίως με το μεγάλωμα των παιδιών της, ενώ η παρουσία της στα social media ήταν ενεργή, όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.

Την Πέμπτη 6/4 λοιπόν η Δούκισσα Νομικού είχε κάνει ένα Q&A στο instagram με την ίδια να απαντάει στο ''Αν της λείπει'' η παρουσία, που είχε στο Πρωινό, με την απάντηση της να είναι αρνητική, αφήνοντας να εννοηθεί, πως τέλος πάντων δεν περνούσε καλά!

Δούκισσα Νομικού