«Αν δεν βγάλει ανακοίνωση το κανάλι του Open δεν μπορω να...» - Η δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Τι είπε για τα προσωπικά της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αν δεν βγάλει ανακοίνωση το κανάλι του Open δεν μπορω να...» - Η δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha, έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 8/11. Η τραγουδίστρια απέφυγε απαντήσει τόσο στις ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή όσο και για την εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει στο κανάλι του OEPN.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μερικές μέρες "οργιάζουν" οι φήμες για επανασύνδεση με τον εν διαστάσει σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση μετά και το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή Το Πρωινό, όπου το ζευγάρι περπατούσε χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη

«Αν δεν βγάλει ανακοίνωση το κανάλι του Open δεν μπορω να μιλήσω, όλα θα τα μάθετε από εκεί. Θα δεις ποια θα είναι κεντρική παρουσιάστρια στην εκπομπή που θα κάνουμε.» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση για τα προσωπικά της η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «Δεν συζητάω για την προσωπική νου ζωή στην κάμερα. Να πάμε για καφέ να στα πω. Είμαι μια χαρά πάντως και περνάω πολύ όμορφα εδώ απόψε.»

Τι είπε στον Γιώργο Λιάγκα

«Δεν θέλω να με ρωτήσεις για τα προσωπικά μου. Γιώργο μου, αν θες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσω από την ανδρική πλευρά μία κατάσταση, γενικά. Όποτε θες, έρχομαι να τα πούμε οι δύο μας». ανέφερε αρχικά.

Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαίωσε on camera για την πρόταση για το YFSF. «Ισχύει η πρόταση αλλά εφόσον θα ξεκινήσουμε την εκπομπή, θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένη σε αυτό, οπότε δε θα μπορούσα να συμμετέχω. Μου αρέσει και το τραγούδι και η παρουσίαση. Το δεύτερο το δοκίμασα φέτος το καλοκαίρι και είμαι ενθουσιασμένη θα ήθελα να το συνεχίσω. Το τραγούδι, επίσης, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από νύχτα» είπε στη συνέχεια.

Τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη ρωτήθηκε ξανά για τα προσωπικά της, και εμφανώς ενοχλημένη απάντησε: «Γιώργο μου όποτε θες έρχομαι να τα συζητήσουμε οι δυο μας. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον. Γενικότερα. Γιατί νομίζω ότι τα κορίτσια εκεί στην παρέα, δεν θέλανε να σου απαντήσουν, όπως σου πρέπει. Σ’ αγαπώ».

Δείτε εδώ το βίντεο: