Επιστρέφει το Night Out στο Mega - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η βραδινή εκπομπή, Night Out, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προφανώς και πάλι μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αυτής, Θεοχάρη Ιωαννίδη, που έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές, πως έχει λατρέψει το συγκεκριμένο project, είναι πανέτοιμος να επιστρέψει ανανεωμένος και γεμάτος θετική ενέργεια για μία ακόμη σεζόν. (δείτε εδώ τι είχε πει για την εκπομπή ο παρουσιαστής).

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, λοιπόν μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτοντας την ώρα και ημέρα της επιστροφής της, εκθειάζοντας τον παρουσιαστή.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για το Night Out

Το Night Out κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του MEGA, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 00:20.

Τα φώτα στην ταράτσα του πιο εναλλακτικού late night show ανάβουν 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επιστρέφει ανανεωμένος και γεμάτος θετική ενέργεια να υποδεχτεί τους ξεχωριστούς καλεσμένους του. Για τρίτη χρονιά, το Night Out αναλαμβάνει να βάλει χρώμα, κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση στις νύχτες μας.

Αγαπημένα πρόσωπα από την τηλεόραση και τη showbiz αποδέχονται την πρόκληση να λάβουν μέρος σε απολαυστικά παιχνίδια, αλλά και να αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς τους. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φορά το πιο λαμπερό του χαμόγελο και μας προσκαλεί σε τηλεοπτικά πάρτι, όλο φρεσκάδα και ανεβασμένη διάθεση, που θα μας μείνουν αξέχαστα.

Η ανάρτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την εκπομπή

Λίγο μετά από την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, ο παρουσιαστής της εκπομπής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αλλά και στο επίσημο προφίλ της εκπομπής, συνοδευόμενη από μία νέα του φωτογραφία, όπου έγραψε τα εξής:

«Το Night Out κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του mega την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 00:20.

Τα φώτα στην ταράτσα του πιο εναλλακτικού late night show ανάβουν 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επιστρέφει ανανεωμένος και γεμάτος θετική ενέργεια να υποδεχτεί τους ξεχωριστούς καλεσμένους του».

Όπως φαίνεται όλα είναι έτοιμα, για να ξεκινήσουν, εμείς του ευχόμαστε Καλή Αρχή!