Το παρασκήνιο της επιστροφής του Νότη Σφακιανάκη στη νυχτερινή Αθήνα

Πότε θα τον ξαναδούμε;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

"Φουντώνουν" οι φήμες το τελευταίο διάστημα για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στη νυχτερινή Αθήνα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει επιλέξει να απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια, ωστόσο πολλοί είναι οι fans του που περιμένουν πότε θα γυρίσει στις πίστες.

Η τελευταία εμφάνιση του τραγουδιστή ήταν πριν απο περίπου 4 χρόνια, το 2019 με την επεισοδιακή συνεργασία του με την Πάολα η οποία έληξε άδοξα, αφού οι δύο καλλιτέχνες, εν τέλη, δεν κατάφεραν να συνυπάρξουν (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Το παρασκήνιο της επιστροφής του Νότη Σφακιανάκη στη νυχτερινή Αθήνα

Οπως αποκάλυμε ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσου, φέτος, ο Νότης Σφακιανάκης είναι σε συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει στην νυχτερινή ζωή, οι οποίες όμως είναι σε αρχικό στάδιο. Ο ίδιος δεν προτίθεται να γυρίσει ωστόσο φλερτάρει με την ίδεα.

Ο κόσμος και το Fan Club του, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, ζητάει τον αγαπημένο τραγουδιστή, σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ η επιστροφή του δεν θα γίνει φέτος αλλά αναμένεται για τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2024.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Νότης Σφακιανάκης δέχεται προτάσεις κάθε χρόνο να συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα, με τον μισθό του να παραμένει σταθερός και αδιαπραγμάτευτος. Η εταιρεία του, Panik Records, τον αναζητούσε, προκειμενου να κάνει έστω ένα δισκογραφικό come back, καθώς υπαρχουν και ηχογραφημένα τραγούδια τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει, όμως λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης αυτό είναι αδύνατο αφού είχε τα τελευταια χρόνια αρκετές απώλειες.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξέσπασμα του ανιψιού του

Ο ανηψιός του Νότη Σφακιανάκη ξέσπασε για τον τραγουδιστή σχετικά με τις ψευδής ειδήσεις γύρω από το όνομα την προσωπική ζωή και την περιουσία του, ζητώντας να αφήσει την οικογένεια του έξω από όλες αυτές τις ανακρίβειες.

«Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι γιατί και γράφονται και λέγονται ανακρίβειες από διάφορους επιτήδειους οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν την πραγματικότητα και διαρρέουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή και την περιουσία του θείου μου που αν μη τι άλλο δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει καν! Ο κύριος Πιλάτος που βγήκε πρόσφατα και αναφέρθηκε στον θείο μου για το που βρίσκεται για το πώς ζει και με ποιον ζει υπήρξε για πολλά χρόνια μεν φίλος και συνεργάτης του θείου μου όμως απέχει από το σχήμα σχεδόν 10 χρόνια. Δεν μπορεί να γνωρίζει μιας και δεν ζει στην Αθήνα.

Στη συνέχεια στον κύριο Γιώργο Λιάγκα δημόσια βγήκε ένα άλλο παιδί που παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετρ του Νότη τον οποίο εγώ γνωρίζω μόνο σαν φαν του Νότη και τίποτα παραπάνω και το όνομα του είναι Άκης Ψαρρής, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του είπε πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Ο μετρ του Νότη είναι ο κύριος Γιώργος Κασσάμπακης, ο κύριος Μίμης Κασσάμπαλης και εγώ ο ίδιος.

Τώρα σε ό,τι αφορά τον Νότη, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του θα σας πω το εξής: Ότι είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Έχει επιλέξει να απομακρυνθεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας. Πρόσφατα που βρεθήκαμε μου επεσήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε κάποια πίστα. Τώρα αν αλλάξει κάτι θα το μάθετε από τον ίδιο. όσον αφορά τα προσωπικά του και την οικογένεια του, δεν αφορά κανέναν και δεν νομίζω να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για να μιλήσει κάποιος για αυτά τα λεπτά ζητήματα... Και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια το θείου μου εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.