«Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο διάστημα...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου

«Μετά το ατύχημα που είχα με το χέρι μου, ήρθε στο γραφείο μου ένα κοριτσάκι, μου άνοιξε την πόρτα και μου είπε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο διάστημα...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Η πρωταθλήτρια σε μια εξομολόγηση μέσα από την καρδιά της, μίλησε για το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίζει την ζωή, αλλά και για την αποβολή που είχε.

«Μου έχουν γίνει 8 προτάσεις για να κατέβω στην πολιτική. Νομίζω τώρα είμαι έτοιμη», ανέφερε στην αρχή της συζήτησης της με την δημοσιογράφου.

Η εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου για το ατύχημα της

Ενώ αποκάλυψε σχετικά με το ατύχημα που είχε στο χέρι της (δείτε πως πως έγινε το ατύχημα με το σκάφος): «Μετά το ατύχημα που είχα με το χέρι μου, ήρθε στο γραφείο μου ένα κοριτσάκι, μου άνοιξε την πόρτα και μου είπε "Μην ανησυχείς, θα περάσει και αυτό". Δεν ξέρω αν θα τελειώσει ποτέ η ιστορία, με το χέρι μου αλλά είμαι όλο και καλύτερα. Τώρα γράφω πια με το δεξί που δεν έγραφα. Συνειδητοποίησα ότι μπορεί σε μια στιγμή να σταματήσεις να υπάρχεις. Με άλλαξε αυτό πολύ εσωτερικά. Με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος είμαστε σε μια δικαστική διαμάχη σε αυτή την φάση. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Αισθάνθηκα ότι αυτό που έκανε, θα το ξαναέκανε, δεν είναι ένας καλός άνθρωπος»

Σχετικά με τη ζωή της: «Στα 12 μου έλεγα στους γονείς μου πως θέλω να μιλήσω σε ειδικό. Έψαχνα σεμινάρια για να κατανοήσω πως λειτουργούν η ενέργεια μας, το σώμα μας, το μυαλό και η καρδιά»

«Έχω περάσει από φάσεις που ένιωθα πως δεν αξίζω. Ο πρωταθλητισμός ήταν πιο πιο αυτογνωσιακό μάθημα της ζωής μου. Πριν από κάθε αγώνα έπαιρνα το βιβλίο με τους ψαλμούς τους Δαυίδ και έλεγα "πες μου τι είναι αυτό που χρειάζεται για να ξέρω. Μια φορά που δεν τους διάβασα, έπεσα στο ταρτάν, παραπάτησα και σύρθηκα», συμπλήρωσε.

Και εξομολογήθηκε: «Το ατύχημά μου ήταν ένα θαύμα. Έχασα το μισό μου αίμα, πραγματικά δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Θαύμα ήταν και όλος αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε για να βοηθήσει την Αναστασία (δείτε εδώ την ιστορία της ανιψιάς της που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο). Έχω κλάψει τόσο πολύ για αυτή την βοήθεια, την αγάπη. Ήταν τεράστιο μάθημα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα»

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην αποβολή που είχε: «Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο διάστημα κατάλαβα τον λόγο που δεν έπρεπε να γίνω μητέρα εκείνη την στιγμή. Έχω μια βαθιά ανάγκη να μου δώσω λίγο χώρο. Την κατάλληλη στιγμή θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα για να πάω παραπέρα» εξομολογείται.