«Σας παρακαλώ...» - Η πρώτη αντίδραση από το οικογενειακό περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη μετά το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή

Τι ισχύει τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σούσουρο επικράτησε τις τελευταίες ημέρες με την είδηση πως γνωστός τηλεαστέρας που είναι και influencer πιάστηκε να φοροδιαφεύγει. Η εφημερίδα Espresso τελικά, αποκάλυψε πως ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο παρουσιαστής που βρέθηκε στο στόχαστρο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα, δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων. Πρόκειται μάλιστα για πολλές χιλιάδες ευρώ (δείτε εδώ αναλυτικά πόσα παίρνουν στο Instagram για μια ανάρτηση τους). Επίσης, γράφτηκε πως ο έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με δικηγόρους και προέβη σε ρύθμιση των οφειλών του προς την Εφορία. Ωστόσο, ο δρόμος που έχει να διανύσει ακόμη είναι μακρύς και ανηφορικός, καθώς οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα κάνουν ελέγχους και για τα ποσά που έβγαζε πριν από το 2020.

Η πρώτη αντίδραση της Βερνίκου για την φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε την κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη, Μαρίνα Βερνίκου και την ρώτησε σχετικά.

«Καταρχήν εγώ ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την συζήτηση. Ξέρω ότι δεν ισχύει, δεν έχω να πω κάτι άλλο», είπε.

Μάλιστα, στην συνέχεια πρόβαλλαν δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σχολίασε το θέμα από νομικής πλευράς, μιλώντας όπως απάντα αιχμηρά.

«Είναι άσχετη η υπόθεση του κ. Βέρτη (δείτε εδώ τι εννοούσε). Δεν γνωρίζω τι σημαίνει influencer, με αυτά ασχολούνται οι τεμπέληδες. Παρουσιάζουν μια ψεύτικη προσωπικότητα θέλοντας να κρύψουν τη δική τους. Δεν γνωρίζω τον κ. Τανιμανίδη», ανέφερε αρχικά.

«Δεν έχουν δικαίωμα να βγάζουν στον αέρα ονόματα. Θα έπρεπε να περιμένουμε την είδηση της δικαιοσύνης», σχολίασε στην συνέχεια έπειτα από σχετική ερώτηση.