«Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες και την πατρότητα

«Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες και την πατρότητα

Για τη σχέση του με την Λάουρα Νάργες και την πατρότητα μίλησε, σε συνέντευξη του ο Χρήστος Σαντικάι, που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 8/11 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, Μάλιστα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον ρατσιμό που έχει βιώσει λόγω της καταγωγής του.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για την σχέση του με την Λάουρα Νάργιες

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω "μουσικός χαζομπαμπάς". Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα "μαμά" και τη Λάουρα "μπαμπά"¨. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ μόνο ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Είναι μαγικό το συναίσθημα (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση). Δεν μπορώ να σας δηλώσω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

«Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Είναι μια μίξη. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω να δω τη η Λάουρα να είναι όπως θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, θα είμαι βλάκας, εντελώς» πρόσθεσε.

«Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου στείλει ο τότε αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα αλλά δεν το έχω μετανιώσει» είπε.

«Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο. Γελάω με αυτά τα πράγματα.» σχολίασε ο Χρήστος Σαντικάι σχετικά με τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τα γενέθλιά του γιου της

«Η οικογένεια μας σήμερα γιορτάζει, το μωρό μας έχει τα γενέθλια του! Τέτοια ώρα ακριβώς, 19:40 στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, ήρθε ο μικρός μας πρίγκιπας στον κόσμο και ολοκλήρωσε την ευτυχία μας. Σε αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Χρόνια πολλά μοναδικό μας πλάσμα, να τα χιλιάσεις, να σε χαίρονται ο μπαμπάς και η μαμά και όλοι όσοι σε αγαπούν και αγαπάς ήδη με την απίστευτη αγνή σου καρδιά. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… έγινες 1!!!», έγραψε η Λάουρα Νάργες.