Μιχάλης Εμιρλής: Πώς είναι σήμερα η ζωή του τραγουδιστή της "Πίπας της ειρήνης";

Σύζυγος, παιδιά και αλλαγή πορείας

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Μιχάλης Εμιρλής
Instagram/ Μιχάλης Εμιρλής

«Σαν το σκύλο με τη γάτα, έτσι κι εμείς δεν κάνουμε χωρίο...», όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει αυτούς τους στίχους από το κομμάτι "Η πίπα της ειρήνης". Τι κάνει, όμως σήμερα ο αγαπημένος ερμηνευτής αυτού, Μιχάλης Εμιρλής, 18 χρόνια μετά;

Πώς είναι σήμερα η ζωή του Μιχάλη Εμιρλή;

Τον Ιούνιο του 2006 κερδίζει το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου ποπ ροκ βίντεο κλιπ, για το τραγούδι "Η πίπα της ειρήνης", το οποίο είχε κυκλοφορήσει ένα χρόνο πριν. Μετά, όμως από αυτή την επιτυχία ο καλλιτέχνης έκανε πιο σπάνιες εμφανίσεις και παραγωγές γύρω από το χώρο της μουσικής. Με το πιο πρόσφατο γνωστό περιστατικό να είναι, το φθινόπωρο του 2016, που επέστρεψε με δυο νέα κομμάτια το "Στη τρέλα με πηγαίνεις" και "Το εγώ να γίνει εμείς".

Δείτε επίσης: Πώς είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη του Κωνσταντίνου και Ελένης;

Ωστόσο, λοιπόν ο τραγουδιστής σήμερα είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης και επιχειρηματίας. Έχει εναρμονιστεί πλήρως με τους νέους του ρόλους ως σύζυγος και ως πατέρας. Πλέον, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει δε χρειάζεται να αντιλαμβάνεται και να αντιμετωπίζει την ενασχόλησή του με τη μουσική ως μία ανάγκη βιοποριστική, αλλά ως μία ουσιαστική παραγωγική διαδικασία.

Τα τελευταία χρόνια, αυτός και η οικογένειά του ζουν στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και η επιχείρησή του. Η θέση του στην εταιρεία του είναι αυτή του οικονομικού και επικοινωνιακού διευθυντή. Πρόκειται για μια επιχείρηση, η οποία ασχολείται με το σχεδιασμό και την παραγωγή ενδυμάτων, αλλά ο καλλιτέχνης δεν ασχολείται με κανέναν από τους δύο τομείς.

Ο ερμηνευτής στέκεται ακλόνητος βράχος στο πλευρό της συζύγου του, Ειρήνης Δανιήλ, στην ανατροφή των παιδιών τους. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, καρπούς του ερωτά τους, με το ένα να γεννήθηκε μόλις το 2021. Εκείνος είναι πολύ αφοσιωμένος στο ρόλο και δείχνει πολύ τρυφερός μαζί τους, κάτι που δε διστάζει να προβάλει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο: