Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ρίγη συγκίνησης! Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν το πρώτο τους παιδί

Ευχάριστα αναμενόμενο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, λίγο πριν η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου αφήσει την τελευταία της πνοή (δείτε εδώ υλικό από την ταφή της) και τώρα αναμένουν την γέννηση του πρώτου του παιδιού, του πρώτου καρπού του έρωτά τους που θα είναι κοριτσάκι!

Λίγο καιρό μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε το ζευγάρι στα social media, ανακοινώνοντας επίσημα πως όντως θα γίνουν γονείς, έγινε γνωστό και το όνομα της μικρής το οποίο ήταν λίγο ευχάριστα αναμενόμενο.

Η κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλου θα πάρει το όνομα της μαμάς του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Σαράντου το ζευγάρι έχει αποφασίσει να δώσει στην πρωτότοκή τους κόρη το όνομα, Ουρανία.

Υπενθυμίζουμε πως όπως πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε, λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί ο γάμος της Δήμητρας Βαμβακούση και του Γιώργου Αγγελόπουλου το ζευγάρι επισκέφθηκε την κα. Ουρανία στην κλινική όπου βρισκόταν για να πάρει την ευχή της.

Νονά του μωρού που περιμένουν η Άντζελα Γκερέκου;

Μέσα στις φήμες, που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση, ειπώθηκε, πως υπάρχει περίπτωση η Άντζελα Γκερέκου να είναι η νονά του πρώτου παιδιού του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η ηθοποιός, που συνεργάζεται μαζί του στη σειρά ''Η Γη της Ελιάς'' απάντησε στις φήμες κουμπαριάς με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Παρασκευή (27/10) στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Παιδιά αυτά, που διαβάζετε δεν σημαίνει, ότι ισχύουν κιόλας. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό. Εγώ τον Γιώργο τον αγαπάω και την σύζυγό του. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους πραγματικά, πέρα από το ταλέντο ή οτιδήποτε άλλο», είπε η Άντζελα Γκερέκου.