Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: Δεν θα ακολουθήσει στο νεκροταφείο η Δήμητρα Βαμβακούση λόγω της εγκυμοσύνης της

Η απόφαση τους ζευγαριού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: Δεν θα ακολουθήσει στο νεκροταφείο η Δήμητρα Βαμβακούση λόγω της εγκυμοσύνης της

Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η κα Ουρανία κηδεύεται στην Σκιάθο, τόπο καταγωγής της, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία.

Καταρρακωμένος ο Ντάνος πήρε την απόφαση να συνοδεύσει την μητέρα του με τα πόδια από το λιμάνι μέχρι την εκκλησία, ενώ από τις πιο συγκινητικές στιγμές είναι όταν ξέσπασε σε κλάματα και σήκωσε στα χέρια του το φέρετρο της για να το μεταφέρουν μέσα στην εκκλησία.

Η απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι από χθες 28/9 στην Σκιάθο για να στηρίξει την οικογένεια του άντρα της. Ωστόσο, το ζευγάρι σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, πήρε την απόφαση να μην ακολουθήσει στο νεκροταφείο λόγω της κατάστασης της εγκυμοσύνης της.

Το "αντίο" της στο Instagram

Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν εδώ και ημέρες η κα Ουρανία σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ηθοποιός ωστόσο, προχώρησε κανονικά στο γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση το βράδυ της Κυριακής 24/9, με τον ίδιο να ξεσπάει σε κλάματα μιλώντας για την μαμά του και το πόσο σπουδαία είναι.

Μάλιστα, ούτε ο αδερφός του βρέθηκε στο γάμο, καθώς βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας τους. Τελικά, λίγες ώρες μετά το μυστήριο, η κ. Ουρανία έφυγε από τη ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του αλλά και την Δήμητρα Βαμβακούση.

«Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου ,η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε . Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.