«Βαρέθηκα να είναι η τηλεόραση μέσο για να...» - Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με το Λάκη Γαβαλά

«Καλά επειδή το είπε ο Γαβαλάς, δεν έχει να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Βαρέθηκα να είναι η τηλεόραση μέσο για να...» - Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με το Λάκη Γαβαλά

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, σε σχέση με αυτά που είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για αυτόν στο "Fay's Time" του καναλιού του ΣΚΑΪ.

«Επιτέλους ο Λάκης Γαβαλάς, ας βρει κάτι άλλο να κάνει από το να ακυρώνει έτσι ανθρώπους και να εκτοξεύει μπαρούφες. Ειλικρινά έχει πει για όλους τους ανθρώπους από το ότι "θα πάω στο πάνελ του Λιάγκα να τον κάνω σκουπίδι", από την Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε ο στυλίστα για την παρουσιάστρια), από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από εμένα και το Στέφανο Κωνσταντινίδη, ότι θα έπρεπε να είναι οι καρέκλες μας κενές... Ας βρει ο άνθρωπος κάτι άλλο να κάνει, αν θέλει να είναι στην τηλεόραση, ας βρει κάτι να τον πάρουν, είτε να σταματήσει να πηγαίνει στα events.

Τον ρώτησαν για τα κακά τα παιδιά της τηλεόρασης και δεν ήταν ο Λάκης ο γλυκούλης, ήταν ο Λάκης ο ξινούλης. Εκεί που δεν ξέρω, εγώ το βουλώνω», σχολίασε φανερά ενοχλημένος ο δημοσιογράφος χθες, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο σχεδιαστής απάντησε σήμερα, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή του σταθμού της Κηφισιάς, «Ο κύριος Κωνσταντάρας ή ο Λάμπρος, γιατί κύριος είναι κάποιος που είναι all the way, θέλει να βγάζει χρήματα από εμένα, καθαρά σας το λέω, γιατί τα έχω παρμένα τρελά, με το να λένε διάφορα σχόλια. Μπορείτε να μου πείτε εσείς τι κάνετε; Κάθεστε σε μια καρέκλα και εισπράττετε χρήματα από αυτά που λέμε εμείς. Την άποψή μου θα τη λέω συνέχεια, γιατί έχει βρωμίσει όλο το σύστημα και δεν αντέχω άλλο. Θέλετε να μου πείτε τι άλλο είπε, για να ξέρω και να σας απαντήσω ανάλογα, για να μη θεωρούν, ότι δεν ξέρω να απαντώ;

Και ξινούλης και κατάξινος είμαι. Μου αρέσει που είμαι ξινούλης, γιατί με αυτό έχω κάνει επιτυχία στη ζωή μου και μου έχει δώσει αξιοπρέπεια. Όταν με ρώτησαν, ποιους θεωρώ κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση, είπα έναν που είναι και φίλος μου, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και αυτόν, γιατί είναι ξινοί. Γιατί κάθονται σε ένα πάνελ και η σκαλέτα λέει, "εσύ θα κάνεις τον αυστηρό και εσύ μετά θα απαντάς και θα λες το καλό". Πώς είναι η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή, που λέει, τι να πει και αυτή η καημένη με το πάνελ που έχει μπλέξει. Πρέπει να έχουν μια ακροαματικότητα. Εγώ, γιατί πρέπει να συμμετέχω σε αυτό; Γιατί δε πρέπει να αμφισβητώ αν αυτά που λένε και αυτοί, είναι επίσης μπαρούφες;

Θεωρείτε εσείς και οι τηλεθεατές σας, ότι εγώ αποζητώ να είμαι στην τηλεόραση, για ποιον λόγο; Γιατί ό,τι έκανα, είχε ένα γκελ και μια επιτυχία και γι’ αυτό με έχει αγαπήσει ο κόσμος. Αυτό το αμφισβητούν; Εγώ αμφισβητώ τη δική σας δουλειά. Αυτή που κάθεστε σε ένα πάνελ και για να βγάλετε το μεροκάματο κρίνετε τον κόσμο. Κρίνετε τη δουλειά μου. Όχι αγάπη μου, προκειμένου να κάθομαι σε ένα πάνελ και να λέω σαχλαμάρες, σαν αυτές που λέει για μένα, προτιμώ να πηγαίνω στα event και να με θαυμάζουν. Εγώ ξεβουλώνω αισθητική, να βουλώσω τι; Να βουλώσω τρύπες οποιεσδήποτε ή αυτό που λέει να βουλώσω τι; Να μη μιλάω; Αυτό είναι λιγάκι δύσκολο. Αυτή τη στιγμή αμύνομαι σαν ένας άνθρωπος που αδικείται πάρα πολλές φορές. Το βουλώνω ή δε το βουλώνω; Αυτά που λέω όταν δεν το έχω βουλωμένο τον βολεύουν ή δεν τον βολεύουν;

Αν ο Λάμπρος ή ο κάθε Λάμπρος έχει να με αντιμετωπίσει γι’ αυτά που λέω, φυσικά και δεν έχω πρόβλημα. Κάποιες φορές λέει κάποια πράγματα που δεν ευσταθούν, όπως και τώρα. Δηλαδή, ψάχνω να βγω στη τηλεόραση γιατί έχω ανάγκη από δημοσιότητα; Καταρχήν, όλα τα κανάλια με θέλουν για κάποιο project. Και γιατί όχι, ποιόν θα έχουν που να έχει λόγο, γλωσσάρα, style και να μπορεί να κινήσει τα πάντα. Ποιος θα είναι αυτός; Ας μου δείξουν ένα».

Σε όλη αυτή την κόντρα, που φαίνεται να έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, έσπευσε να κάνει τη δική της παρέμβαση και να τοποθετηθεί η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή της

Φανερά εκνευρισμένη η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής, λοιπόν, αφού προβλήθηκε το παραπάνω βίντεο με τα σχόλια και τις δηλώσεις των δύο ανδρών, αποφάσισε να πει και εκείνη τη γνώμη της.

«Καλά επειδή το είπε ο Γαβαλάς, δεν έχει να λέει... Είναι θυμωμένος... Βαρέθηκα να είναι η τηλεόραση μέσο για να βγάλει ο ένας την κακία του στον άλλον. Και αρχίζουν όλοι και τσουβαλιάζουν και κοντράρονται... Εμένα προσωπικά να σου πω κάτι; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο Λάκης Γαβαλάς. Καταλαβαίνω ότι προσβληθήκατε, αλλά ξέρω πολύ καλά τι κάνω εδώ πέρα κι εγώ κι εσείς. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει την ανάγκη και θέλει να φανεί η δουλειά του μέσα από εδώ και αν δεν ήταν ο Τύπος δεν θα ξέραμε κανέναν Γαβαλά», δήλωσε με ιδιαίτερα αιχμηρό τόνο.