«Θέλετε να μου βγάλετε το σουτιέν εσείς;» - "Πάγωσε" ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλετε να μου βγάλετε το σουτιέν εσείς;» -

Η εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, είναι γνωστή για τις φάρσες που διοργανώνει σε διάφορα αγαπημένα και ανυποψίαστα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Την Τετάρτη 8/11, λοιπόν, θύμα της έπεσε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Όλα για την υγεία μας".

Μπροστά του βρέθηκε η "κυρία Ελένη", η οποία ήταν φανερά ενθουσιασμένη που έβλεπε από κοντά τον αγαπημένο της παρουσιαστή και του ζητούσε απεγνωσμένα να βγάλουν φωτογραφίες μαζί. Όταν, όμως, άρχισε να του λέει πως την έχει πιάσει φαγούρα, η συζήτηση εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά απ' ότι περίμενε ο ίδιος, με το άγχος να τον κυριεύει.

Δείτε επίσης: «Δεν έχω μισήσει ποτέ καλεσμένο, αλλά το πας φιρί φιρί» - Άφωνοι όλοι με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η επική φάρσα του Πάμε Δανάη στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

«Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω από κοντά! Ήταν όνειρο ζωής να έρθω να σας δω! Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας», δήλωσε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη η άγνωστη γυναίκα με τον που τον αντίκρισε, ζητώντας του να παρακολουθήσει το γύρισμα της εκπομπής του.

Αφού εκείνος δέχτηκε, ξεκίνησαν και τα ευτράπελα με τις ενστάσεις της: «Όταν πήγα ταξίδι στην Τυνησία από τη στεναχώρια και το άγχος μου, άρχισα και ξυνόμουν συνέχεια. Και τώρα που σας βλέπω έχω πάθει ένα άγχος! Να σας πω κάτι; Πραγματικά, όταν είχα πάει στην Τυνησία και πέταξα με το αεροπλάνο, εκτός του ότι με έπιανε φαγούρα, είπα στην αεροσυνοδό να μου βγάλει το σουτιέν. Και εγώ τώρα αυτή τη στιγμή που σας βλέπω έχω πάθει ένα άγχος. Πραγματικά, θέλετε να μου βγάλετε το σουτιέν εσείς;», ρώτησε, με εκείνον να της απαντά: «Κοιτάξτε, εγώ είμαι πολύ ψύχραιμος Έχετε πάθει ένα άγχος, ναι. Θέλετε να έρθετε να καθίσετε δίπλα μου;».

«Εντάξει, όχι, δεν θέλω να καθίσω. Αλλά να σας πω κάτι; Γενικά παθαίνω άγχος, φαγούρα και τέτοια. Και τώρα που σας βλέπω έχω πάθει μεγάλη φαγούρα», συνέχισε η ίδια, με τον παρουσιαστή να αντιλαμβάνεται πώς κάτι πάει λάθος, λέγοντας: «Και εγώ έχω πάθει μεγάλη πλάκα, γιατί κάνει πλάκα μαζί μου, αλλά δεν πειράζει. Είμαι σίγουρος ότι είναι φάρσα αλλά δεν πειράζει» και τότε μπούκαρε στο πλατό η Δανάη Μπάρκα με τους δύο τους να γελούν και να αγκαλιάζονται.