«Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας πέτυχε σε μια στιγμή που...» - Η αποκάλυψη της Πιερίδη για τα τρυφερά τετ α τετ σε έξοδο με τον Κατριβέση

«Δεν ήμασταν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε την Μαριάντα Πιερίδη σε έξοδό της και έτσι η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει μερικά πράγματα, τα οποία αφορούν την προσωπική της ζωή, τον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση και την επανασύνδεση, αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια απάντησε για την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία δήλωσε πως την είδε με τον σύζυγό της αγαπημένη στο κέντρο της Αθήνας, ενώ υπήρχαν φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν (δείτε εδώ αναλυτικά), ενώ μίλησε και για τα σχόλια του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο από άλλη έξοδό της με τον καλό της, όπου προχωρούσαν χέρι χέρι (δείτε το εδώ).

Η αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για την επανασύνδεση με τον Δημήτρη Κατριβέση

«Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πέτυχε σε μια στιγμή που ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου. Ήταν μια πολύ ωραία και ευχάριστη συνάντηση. Αλαμπρατσέτα δεν ήμασταν με τον σύζυγο, αλλά οκ. Όλα καλά. Τι σημασία έχει αν είμαστε μαζί ή όχι. Αγαπημένοι ήμασταν και πριν, εγώ δε έχω κακίες με κανέναν, νυν ή πρώην», είπε αρχικά και σε άλλο σημείο επισήμανε: «Στον κύριο Λιάγκα του αρέσει να προκαλεί. Να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι πολύ καλός μου φίλος. Δε με ενόχλησε τίποτα από αυτά που είπε, αλλά το έκανα το αστειάκι μου στην κάμερα της εκπομπής του».

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, ωστόσο, ήταν αρκετά πιο λακωνική και μαζεμένη.

«Δεν συζητάω για την προσωπική νου ζωή στην κάμερα. Να πάμε για καφέ να στα πω. Είμαι μια χαρά πάντως και περνάω πολύ όμορφα εδώ απόψε», ανέφερε μιλώντας στο ίδιο event.