«Ο θείος μου την τελευταία φορά που είμασταν μαζί μου είπε " έχω..."» - Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν

«Στην υγεία του είναι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο θείος μου την τελευταία φορά που είμασταν μαζί μου είπε

Ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία τρία χρόνια απουσιάζει από τα μουσικά δρώμενα, μένοντας εκτός σκηνής και δισκογραφίας. Παρόλα αυτά, τους τελευταίους μήνες ακούγεται πολύ έντονα πως ετοιμάζεται να επιστρέψει, με τους θαυμαστές τους τα περιμένουν πώς και πώς να συμβεί αυτό.

Ο ανιψιός του, ωστόσο, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τετάρτη 8/11 και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απάντησε, μάλιστα, και για τις φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Δείτε επίσης: «Λείπει! Έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια» - Το δημόσιο παράπονο γνωστού τραγουδιστή που έχει χαράξει μεγάλη επιτυχία με τον Νότη Σφακιανάκη

Η αποκάλυψη του ανιψιού του Νότη Σφακιανάκη για την επιστροφή του

«Δεν ξέρω από ποιον μάθαμε για την επιστροφή του θείου μου. Αυτά βγαίνουν πάντα από τα social media και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, Μέσα Μαζικού Επηρεασμού που θα έλεγε ο θείος μου. Ποιος ενημερώθηκε για κάτι τέτοιο; Από που το ακούσανε αυτό; Δεν θα μάθουμε ποτέ. Δεν υφίσταται η επιστροφή του. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όταν θα ισχύει κάτι τέτοιο, θα το ακούσουμε από τον ίδιο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο θείος μου την τελευταία φορά που είμασταν μαζί μου είπε "ανιψιέ μου, έχω έναν κοινωνικό προβληματισμό". Υπάρχει ένα σύστημα, μια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι προσβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες των ανθρώπων και του ίδιου. Ο Νότης δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Ποιος μπορεί να βγει και να πει τι γι' αυτόν; Είχε πει κάποτε ότι πριν κλείσουν τα φώτα θα έχει αποχωρήσει, αυτό συμβαίνει σήμερα λοιπόν. Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, αυτά είναι λόγια των επιτήδειων που θέλουν να πάρουν δημοσιότητα από τον θείο μου. Είναι μια επιλογή δική του, ξεκούρασης και αφοσίωσης στα δικά του θέματα. Στην υγεία του είναι πάρα πολύ καλά. Είναι με την οικογένειά του. Έχει αποφασίσει να τραβήξει μία άλλη γραμμή. Το τι θα φέρει το μέλλον το γνωρίζει μόνο ο ίδιος».

Το σπίτι που μένει ο τραγουδιστής

Η εκπομπή ωστόσο Πρωινό του ΑΝΤ1 (που έκανε πρεμιέρα σήμερα 11/9) έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο έξω από το σπίτι του.

Μάλιστα, διέψευσαν όλα τα σενάρια που είχαν ακουστεί σχετικά με τη ζωή του. Συγκεκριμένα πως μένει απομονωμένος, δεν βγαίνει από το σπίτι του, έχει γεράσει πολύ και πως έχει χωρίσει από την σύζυγό του και δεν μένει μαζί με το παιδί του.

Η κάμερα της εκπομπής έστησε καραούλι έξω από το σπίτι του στην Βάρκιζα και απαθανάτισε τον τραγουδιστή να μπαίνει μέσα, με σακούλες στο χέρι. Ευδιάθετος μάλιστα, χαιρέτησε πίσω το συνεργείο που τον περίμενε, ωστόσο δεν τους πλησίασε.

Όπως μετέφερε ο Θάνος Βάγιος, δεν ισχύει τίποτα από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την ζωή του αυτά τα τρία χρόνια που απουσιάζει. Ο Νότης Σφακιανάκης μένει κανονικά στο σπίτι του στην Βάρκιζα μαζί με την σύζυγό του και το γιο τους, Απόλλωνα. Όσον αφορά τώρα τα επαγγελματικά του, υπάρχουν ναι μεν προτάσεις, όμως ο ίδιος δεν θέλει να εμφανιστεί κάπου τουλάχιστον σύντομα.

Δείτε επίσης: «Επικοινώνησα μαζί του» - Το πρόσωπο που μίλησε με το Νότη Σφακιανάκη κατά την περίοδο της απομόνωσης