Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά: Όταν αγκαλιαζόντουσαν και μιλούσαν για κοινή συνεργασία μπροστά στις κάμερες

Flashback από τότε που οι δυο τους ήταν... φίλες

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μία κόντρα που έχει ξεσπάσει στην ελληνική τηλεόραση ανάμεσα στις δύο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι αδυσώπητη.

Όλα ξεκίνησαν από το σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για την εκπομπή "Super Κατερίνα", σε σχέση με την επιλογή τους να βάλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντήσει σε κάποιες ειδεχθείς δηλώσεις, που δέχτηκε από το δημοφιλή καλλιτέχνη της τραπ μουσικής, Light (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Αυτό, όμως που λίγοι γνωρίζουν, είναι πως κάποτε οι δύο παρουσιάστριες έκαναν κοινές δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις στις κάμερες, αλλά και το γεγονός, πως δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Από τις κοινές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου στην κόντρα τους

Πριν από περίπου ένα χρόνο, οι δύο παρουσιάστριες είχαν βρεθεί σε μία εκδήλωση προς τιμήν της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία έκλεισε τα 30 χρόνια εμφάνισής της στην τηλεόραση. Τότε οι δύο ξανθιές κυρίες, που σαρώνουν στα νούμερα τηλεθέασης και στην αγάπη των τηλεθεατών, όχι μόνο φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά είχαν κάνει και κοινές δηλώσεις, οι οποίες έδειχναν ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις τους είχαν παρουσιαστεί το Νοέμβριου του 2022 στην πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται και προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Αρχικά, το λόγο είχε πάρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση, που είπε «Με τη Φαίη Σκορδά έχουμε ξεκινήσει μαζί την καριέρα μας στο Alter», «Εγώ τις γνώρισα πιο μετά», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή είσαι πιο μικρή», είχε σχολιάσει η Φαίη Σκορδά, «Όλες πάνω κάτω την ίδια ηλικία έχουμε. Ναι, είμαι ένα χρόνο μικρότερη», ανταπάντησε η ξανθιά παρουσιάστριοα του Alpha. «Ενδεχομένως να συνυπήρχαμε και μαζί στην τηλεόραση, αν ήταν πολύ καλό το ποσό», είχε σχολιάσει επίσης. «Εγώ με τη Σταματίνα έχω ξανά συνυπάρξει, και την Κατείνα θα την επιβάλαμε, εάν μας ζητούσαν να κάνουμε μαζί εκπομπή», είχε υπογραμμίσει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. Ενώ όλες είχαν συμφωνήσει, πως έχουν άριστες σχέσεις.