«Θα είναι συνδυασμός...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για το όνομα της κόρης της

Τι γίνεται με την βάφτιση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα είναι συνδυασμός...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για το όνομα της κόρης της

Σε μια από τις κοσμικές εξόδους που πραγματοποιεί συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια που βιώνει τους τελευταίους μήνες την μητρότητα, βιώνοντας στιγμές ευτυχίας με την κόρη της και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την βάφτιση της κόρης της. Αφού ο γάμος της με τον σύντροφο της πραγματοποιήθηκε όσο εκείνη ήταν ακόμη έγκυος (δείτε φωτογραφίες) μένει τώρα να δοθεί και το όνομα της μικρής που είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Δεν ξεκινήσαμε προετοιμασίες για την βάπτιση της κόρης μου και όσο με ρωτάτε, αγχώνομαι. Γενικώς δεν βιαζόμαστε, το αφήνουμε χαλαρά να μεγαλώσει και μικρή», αποκάλυψε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση που της έγινε μπροστά στην κάμερα.

«Έχουμε καταλήξει σε όνομα της κόρης μου. Δεν μου επιτρέπεται να το πω. Θα είναι συνδυασμός δυο ονομάτων, το όνομα θα είναι ένα. Για να δούμε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια χωρίς ωστόσο να λέει το όνομα.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της, αφού λείπει σχεδόν ένα χρόνο από την τηλεόραση, απάντησε: «Θα ήμουν καλή στο Your face sounds familiar; Τι πιστεύεις; Θα είναι κάτι που θα έβλεπες; Δεν ξέρω τι μου ταιριάζει καλύτερα στην τηλεόραση, ξέρω ότι δεν βιάζομαι».

Οικογενειακή έξοδος

Είναι γνωστό, πως η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς από αναρτήσεις, που κάνει στα social media δείχνει κυρίως την κόρη της και τον εαυτό της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα της).

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Μαλέσκου αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι δημοσίευσε βίντεο από τη χθεσινοβραδινή (2/11) βόλτα της με το μωρό, στο οποίο φαίνεται και ο Δανιάς, ο οποίος με τη σειρά του το έκανε repost γράφοντας: «Πίσω μου σε έχω».

«Εδώ ναι, γενικώς όμως πάντα πλάι σου. Διακριτικά», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.