«Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω...» - Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στα Μουσικά Βραβεία της Κύπρου

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ένα βίντεο από το Tik Tok, με την βράβευση και τα λόγια της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή, μοιράστηκε η Μελίνα Νικολαΐδη στον προσωπικό της λογαριαγμό στο Instagram, το βράδυ της Τετάρτης 8/11, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή της προς τη μητέρα της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα Super Music Awards 2023, όπου βραβεύτηκε στην κατηγορία SUPER Adult Γυναίκα. Την στιγμή εκείνη αφιέρωσε το βραβείο σε όλες τις γυναίκες, που όπως είπε « διέκδικούν την ευτυχία τους».

Η δηλώσεις αυτές, έγιναν σε μια στιγμή, όπου η τραγουδίστρια έχει δεχτεί αρκετές κριτικές σχετικά με το στιλ και το ντύσιμό της, στις εμφανίσεις που κάνει στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας. Φαίνεται ότι ήθελε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους εκείνους που την κρίνουν (δείτε τις καυστικές δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο)

Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στα Μουσικά Βραβεία της Κύπρου

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διέκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε η Δέσποινα Βανδή στο κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση στο Tik Tok:

Η απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη σε σχόλιο για το φόρεμα της Δέσποινας Βανδή

«Ακριβώς κυρία μου σε αυτό το performance κοστούμια φτιάχνουμε για stage. Τις δημιουργίες μου τις βλέπετε στις πιο δυναμικές και διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Δυστυχώς όλες μου οι δημιουργίες, χρυσά κρόσσια και strass έχουν κακοποιηθεί σε όλες τις αθηναϊκές πίστες σε κακούς κουρασμένους σωματότυπους, που θυμίζουν μπουζούκια επαρχίας άλλης εποχής. Βραδινά στις πίστες είναι τελείως depasse.

Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση. Η μόδα εξελίσσεται, δε μένει στατική και είναι άκρως υποκειμενική. Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει», έγραψε η Σίλια Κριθαριώτη.

Βανδή -  Κριθαριώτη

Βανδή -  Κριθαριώτη